Er komt veel organisatie kijken bij een verhuizing. Wij helpen jou graag een handje op weg. Ben je nog geen klant van Greenchoice en wil je wel graag echt groene stroom op jouw nieuwe adres? Je kunt bij ons uit verschillende pakketten kiezen!

Overstappen bij verhuizen

Heb je nog een contract lopen bij een andere energieleverancier, dan regelt Greenchoice voor jou de opzegging hiervan. Let hierbij wel op de einddatum van dit contract. Sommige energieleveranciers leggen jou namelijk een boete op als je voor de einddatum opzegt. Soms compenseert Greenchoice voor jou deze boete. Of dit het geval is, lees je in de contractvoorwaarden. Ook lees je daar of je een welkomstkorting krijgt bij jouw overstap. Wanneer jij overstapt naar Greenchoice, help je ons namelijk bij te dragen aan een duurzame wereld.

Veelgestelde vragen

Als je nieuw bent bij Greenchoice, geef je je opzegging door aan je vorige leverancier, per datum dat je de sleutel inlevert van het oude adres. Check daarbij wel je voorwaarden of je geen opzegvergoeding riskeert. En meld je aan bij Greenchoice per datum dat je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt, als startdatum van levering.


Heeft dit antwoord geholpen?

Als je je aanmeldt bij Greenchoice voor een energiecontract op je nieuwe adres, zeggen wij niet je contract van een andere energieleverancier op het oude adres op. Dit moet je dus nog zelf doen. Vergeet niet de juiste meterstanden van sleuteldata te noteren.


Heeft dit antwoord geholpen?

Een energiecontract is aan een contractant verbonden, je kunt deze dus niet zomaar overnemen van de vorige bewoners (of huisgenoot die vertrekt). In dit geval moet de oude bewoner zichzelf afmelden en dan kun je je aanmelden per datum dat je de sleutel ontvangt.


Heeft dit antwoord geholpen?