Nieuwe klant

Er komt veel organisatie kijken bij een verhuizing. Wij helpen jou graag een handje op weg. Ben je nog geen klant van Greenchoice en wil je wel graag echt groene stroom op jouw nieuwe adres? Je kunt bij ons uit verschillende pakketten kiezen!

Overstappen bij verhuizen

Loopt er op je nieuwe adres nog een contract bij een andere energieleverancier, dan regelt Greenchoice voor jou de opzegging hiervan. Let wel op de einddatum van dit contract. Je moet namelijk een opzegvergoeding betalen als je voor de einddatum van jouw contract opzegt. Kijk dus goed of het voordelig is om voor een andere energieleverancier te kiezen.

Greenchoice zegt niet het energiecontract op dat je in je huidige woning hebt. Als je je nieuwe adres bij Greenchoice aanmeldt, dan is het wel belangrijk om je huidige energiecontract op te zeggen.

Veelgestelde vragen

Ik wil een woning tijdelijk aanmelden (bijvoorbeeld door leegstand), kan dat?

Als je nieuw bent bij Greenchoice, geef je je opzegging door aan je vorige leverancier, per datum dat je de sleutel inlevert van het oude adres. Check daarbij wel je voorwaarden of je geen opzegvergoeding riskeert. En meld je aan bij Greenchoice per datum dat je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt, als startdatum van levering.


Heeft dit antwoord geholpen?
Wordt mijn contract met de energieleverancier op het oude adres door jullie stopgezet?

Als je je aanmeldt bij Greenchoice voor een energiecontract op je nieuwe adres, zeggen wij niet je contract van een andere energieleverancier op het oude adres op. Dit moet je dus nog zelf doen. Vergeet niet de juiste meterstanden van sleuteldata te noteren.


Heeft dit antwoord geholpen?
Ik verhuis naar een woning waar Greenchoice energie levert, wat moet ik doen?

Een energiecontract is aan een contractant verbonden, je kunt deze dus niet zomaar overnemen van de vorige bewoners (of huisgenoot die vertrekt). In dit geval moet de oude bewoner zichzelf afmelden en dan kun je je aanmelden per datum dat je de sleutel ontvangt.


Heeft dit antwoord geholpen?