Groene energie voor het MKB

Groene energie voor iedere ondernemer

Van winkelier tot ZZP’er: voor alle zakelijke gebruikers tot 100.000 kWh (en een aansluiting t/m 3x80 ampère) en 25.000 m3. Greenchoice combineert een scherpe prijs én duurzaamheid met een uitstekende service en volledig inzicht in uw zakelijke energieverbruik. En helpt u met diverse mogelijkheden voor besparen en zelf opwekken.

Wij kiezen voor een kleinschalige persoonlijke aanpak. Bij ons wordt u direct en snel met uw energiezaken geholpen door een van onze eigen deskundige medewerkers.

Écht groene energie

Groene keuzes, we maken ze iedere dag. Want groen is goed. En écht groene energie al helemaal. Dichtbij duurzaam opgewekt uit natuurlijke bronnen: zon, wind, water en biomassa. Samen met onze klanten werken wij aan écht groene stroom uit Nederland en bosgecompenseerd gas. Zo komt een duurzaam Nederland iedere dag dichterbij. Bovendien stimuleert Greenchoice u graag om aan de slag te gaan met besparen of zelf opwekken.

Beste klantenservice

Uitstekende persoonlijke service en goede bereikbaarheid vinden wij net als u ontzettend belangrijk. Niet voor niets scoren wij hoog in externe onderzoeken naar klantwaardering. De Consumentenbond heeft ons beoordeeld op onze service, klantgerichtheid en duurzaamheid. Wij scoren een 7,5 en zijn daarom de beste!

Administratief gemak

Greenchoice biedt helder inzicht in het energieverbruik van uw onderneming via uw eigen online dossier. Hierop geeft u meterstanden door, kunt u uw nota’s bekijken en heeft u de mogelijkheid uw termijnbedrag te wijzigen.