Zelf stroom opwekken

Nog geen klant bij Greenchoice?
Al ruim 600.000 klanten gaan je voor!

Bekijk onze tarieven

Zelf stroom opwekken en Nederland écht groener maken. Dat is nu voor iedereen mogelijk! Stroom opwekken kan door zonnepanelen op je dak te plaatsen, door windstroom uit een eigen stukje windmolen of door samen met je buurt aan de slag te gaan om duurzame projecten op te zetten. Ontdek hier alle mogelijkheden van zelf stroom opwekken en kom meer te weten over de gunstige financiële regelingen.

Bekijk hoe je zelf kan opwekken   

Maak Nederland groener op jouw manier. Wek je eigen zonnestroom op met zonnepanelen, je eigen windstroom met WindVangers, of sluit je aan bij een lokale energiecoöperatie.

Zonnepanelen op je dak

Eigen zonnepanelen op je dak
  • Al vanaf 4 panelen
  • 5 jaar lang opbrengstgarantie
  • Persoonlijk advies

Windenergie vangen

Energie van het Greenchoice windpark
  • Geschikt voor iedereen
  • Gegarandeerde opwek
  • Zekerheid van een vaste stroomprijs

Samen opwekken

Stroom opwekken via energiecoöperaties
  • Samen met je buurt stroom opwekken
  • Duurzaam en dichtbij

Zonnestroom opwekken

Wek je eigen groene stroom op met je eigen dak als je zonnepanelen koopt. Met zonnepanelen kan je je eigen stroom direct op de locatie gebruiken. En binnen 7 jaar verdien je je investering al terug. 

Iemand zit op de rug van een man. Samen kijken ze in de camera. In de achtergrond staat een woning met zonnepanelen  die geplaatst zijn door Greenchoice.

Windstroom opwekken

Zelf windstroom opwekken doe je door een eigen stukje stroomopwek te kopen van de molens van het Greenchoice Hartelkanaal. Je tuin is natuurlijk te klein voor een eigen windmolen, dus zo lever je alsnog een eigen bijdrage aan de verduurzaming van Nederland. Windstroom opwekken is de makkelijkste manier van zelf in je energie voorzien, en je bent ook nog eens voordeliger uit.

Samen stroom opwekken

Ga samen met je buurt aan de slag groene stroom op te wekken via energiecoöperaties. Wanneer er bijvoorbeeld geen zonnepanelen op je dak passen, helpen we je graag met alternatieve mogelijkheden om je alsnog in te zetten voor duurzame projecten. Iedereen in Nederland kan gebruik maken van duurzaam dichtbij opgewekte stroom door lid te worden van een energiecoöperatie bij jou in de buurt.

Bij Greenchoice kies je altijd voor echt groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor