Zonnepanelen

 • Verdien je investering in 5 tot 7 jaar terug
 • Uniek: 5 jaar opbrengstgarantie
 • 10 jaar systeemgarantie

Ontdek wat zonnepanelen jou kunnen opleveren. Vraag vrijblijvend een aanbod op maat aan of ontvang een snelle indicatie vanuit de dakscan

Vraag aanbod op maat aanOntvang een snelle indicatie
 

Werk mee aan de energietransitie met zonnepanelen

In ons land schijnt de zon vaak genoeg om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen. 180.000 Greenchoice klanten doen dat inmiddels al. Word jij ook een zonnestroomproducent? Samen starten we de energietransitie!

Ontdek wat zonnepanelen jou opleveren

Onze zonnepanelen

Zonnepanelen kopen

Trina Solar - Zwart 385 WP
 • Vermogen: 385 WP
 • Opbrengst 10 panelen: 3.785 kWh
 • Investering: €3.683 (netto na btw-teruggave)

Zonnepanelen huren

Trina Solar - Zwart 385 WP
 • Vanaf €33 per maand
 • Direct besparen zonder investering
 • Tussentijds opzegbaar

Update Corona

Greenchoice blijft ook in deze periode zonnepanelen bij jou thuis installeren en volgt daarbij zorgvuldig de richtlijnen 'Samen veilig doorwerken' van Techniek Nederland. Je kunt dus ook nu gewoon je bestelling plaatsen. 

De voordelen van zonnepanelen via Greenchoice

De aanschaf van zonnepanelen is een flinke investering in je huis en het milieu. Deze investering verdient zich snel terug en je bespaart direct op je energiekosten. We zetten alle voordelen van PV-panelen via Greenchoice voor je op een rij:

 • Verdien je investering in 5 tot 7 jaar terug
 • Uniek: 5 jaar opbrengstgarantie
 • Krijg 10 jaar systeemgarantie 
 • Kies voor de btw-teruggave service
 • Ieder moment inzicht in je stroomproductie via de Greenchoice app

De zonnepanelen van Greenchoice

Met de zonnepanelen van Greenchoice, ook wel PV-panelen genoemd, wek jij zelf zonne-energie op en verminder je de CO2-uitstoot van jouw huishouden. De energie die de zonnecollectoren op je eigen dak opwekken, verbruik je direct in huis. De aanschaf van PV-panelen is een duurzame investering in de toekomst die zichzelf in 5 tot 7 jaar terugverdient.  En zo draag jij bij aan een beter milieu!

Klant worden bij Greenchoice

Wil je zonnepanelen op je dak via Greenchoice maar ben je geen klant? Dat kan. Besluit je om ook een energiecontract bij ons af te sluiten? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Bij Greenchoice kies je altijd voor groene energie.
Écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor

Veelgestelde vragen

Wat voor zonnepanelen krijg ik?
Als je via Greenchoice zelf zonne-energie gaat opwekken, krijg je zonnepanelen van Trina Solar. Dit zijn zonnepanelen van hoge kwaliteit. Omdat wij grootschalig inkopen bieden wij je een lage prijs. De panelen zijn kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en eerlijk gemaakt en worden vakkundig geïnstalleerd. Door technologische ontwikkelingen zijn de opbrengsten per vierkante meter fors toegenomen. Als je een offerte aanvraagt, dan krijg je snel inzicht in de kosten, stroomproductie én de besparing. 
Wat moet ik doen aan zonnepanelen onderhoud?
Weinig: de panelen hebben een vuilafstotende laag en de regen helpt ook mee. Afhankelijk van de hoek van je zonnepanelen hoopt er soms toch wat vuil op. Daarom is het verstandig om ze af en toe te inspecteren en minimaal eens in de paar jaar schoon te maken. Lees hier meer over onderhoud zonnepanelen
Kan ik ook zonnepanelen huren?
Ja, het is mogelijk om zonnepanelen te huren. Je hoeft dan geen investering te doen. Na het plaatsen van de zonnepanelen ga je meteen besparen op je energiekosten. Wil je weten of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Doe hier de huurdakscan.
Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?
Er zijn veel vragen over zonnepanelen te bedenken. Daarom hebben we een aparte pagina gemaakt met alle veelgestelde vragen over zonnepanelen. Hier kun je terecht voor vragen over onder andere het aanbod, de installatie, het onderhoud, de monitoring van de opgewekte energie, het salderen en de btw-teruggave. Staat jouw vraag daar ook niet tussen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.    

Vragen? Wij helpen je graag.

085 782 00 51 Lokaal tarief
Ma en do van 9:00 tot 20.30 uur. Di, wo, vrij van 9:00 tot 17:30 uur.
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5107 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg