Blij met groene energie

Greenchoice modelcontract

  • 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas
  • Variabele prijzen
  • Flexibel contract

Met het modelcontract van Greenchoice zit je helemaal goed. Want met onze groene stroom en bosgecompenseerd ben je goed bezig. En jouw contract is ook nog eens flexibel.

Inhoudsopgave

Wat is een modelcontract?

Het Modelcontract is een standaard energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. Alle energieleveranciers zijn wettelijk verplicht zo’n contract aan te bieden. Het enige dat tussen aanbieders mag verschillen is de prijs. Alle andere contractvoorwaarden zijn gelijk. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken.

Variabele prijs, onbepaalde tijd

De prijzen van het Greenchoice Modelcontract zijn variabel en kunnen meerdere keren per jaar wijzigen. Daarnaast is het Modelcontract flexibel. Dit betekent dat jij kunt opzeggen wanneer je wilt, met een opzegtermijn van 30 dagen. Lees voor alle belangrijke zaken de Voorwaarden Modelcontract, de Algemene Voorwaarden. Bekijk hier de Kwaliteitscriteria Greenchoice en het Formulier voor ontbinding / herroeping.

Welke energie ontvang ik?

Bij Greenchoice kun je altijd rekenen op 100% groene stroom. Voor het modelcontract wordt deze stroom opgewekt uit wind en/of zon. Ons gas is altijd bosgecompenseerd; wat betekent dat het aardgasverbruik wordt gecompenseerd door het aanplanten en beschermen van bomen. Zo ben je dus lekker duurzaam bezig!

Modelcontract afsluiten? Bel ons!

Wil jij een modelcontract afsluiten bij Greenchoice? Dan kun je ons bellen op tel: 010 747 02 22. Dan regelen we het voor je.
De actuele openingstijden vind je hier. 

Liever een vast laag tarief?

Bekijk onze andere pakketten