Twee mensen geven elkaar een high five in een kantoor. Ze zijn blij met hun groene energie.

Greenchoice modelcontract

Inhoudsopgave

Wat is een modelcontract?

Het Modelcontract is een standaard energiecontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. Alle energieleveranciers zijn wettelijk verplicht zo’n contract aan te bieden. Het enige dat tussen aanbieders mag verschillen is de prijs. Alle andere contractvoorwaarden zijn gelijk. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken.

Variabele prijs, onbepaalde tijd

De prijzen van het Greenchoice Modelcontract zijn variabel en kunnen meerdere keren per jaar wijzigen. Daarnaast is het Modelcontract flexibel. Dit betekent dat jij kunt opzeggen wanneer je wilt, met een opzegtermijn van 30 dagen. Lees voor alle belangrijke zaken de Voorwaarden Modelcontract, de Algemene Voorwaarden. Bekijk hier de Kwaliteitscriteria Greenchoice en het Formulier voor ontbinding / herroeping.

Welke energie ontvang ik?

Bij Greenchoice kun je altijd rekenen op 100% groene stroom. Voor het modelcontract wordt deze stroom opgewekt uit wind en/of zon. Ons gas is altijd bosgecompenseerd; wat betekent dat het aardgasverbruik wordt gecombineerd met het aanplanten en beschermen van bomen.

Modelcontract afsluiten?

Wil jij een modelcontract afsluiten bij Greenchoice of heb je vragen? Dan kun je ons bellen op het telefoonnummer: 010 747 02 22. Dan regelen we het voor je. 
De actuele openingstijden vind je hier. 

Liever een vast laag tarief?

Bekijk onze andere pakketten