Besparen met een warmtepomp

 • Duurzaam en groen verwarmen
 • Direct een lagere energierekening
 • Terugverdientijd tussen 6 en 10 jaar
Vraag aanbod op maat aan

Besparen op gas met een hybride warmtepomp

Wil je een warm en comfortabel huis met een laag gasverbruik? Met een warmtepomp is het mogelijk! De hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, zodat je cv-ketel minder hoeft te stoken. Zo verminder je de CO₂-uitstoot van jouw huishouden. Bovendien zie je deze besparing direct terug op je gasrekening! Met de ISDE-subsidie krijg je ook nog eens €1600,- van het aankoopbedrag terug.

Bekijk je geschatte besparing

1-2 personen
2-3 personen
>4 personen
Gasverbruik / jaar
1100 - 1200 M3
1500 - 1700 M3
1900 M3
Besparing / jaar
€279 - €295
€441 - €522
€603

Warmtepomp kopen bij Greenchoice

Kies bij Greenchoice voor een hoogwaardige Elga warmtepomp. We bieden de Remeha Elga Ace aan in twee verschillende pakketten. Welk pakket het meest geschikt is voor jouw situatie hangt af van de leeftijd van je huidige cv-ketel. Is die jonger dan 10 jaar? Dan kan de Elga Ace hybride warmtepomp gewoon aangesloten worden op je ketel. Heb je een oudere cv? Kies dan voor het pakket waarin de warmtepomp wordt gecombineerd met een nieuwe Tzerra cv-ketel.  

Remeha Elga Ace

€3.349,-*
 • Naast elke cv-ketel te installeren
 • 4 kW warmtepomp
 • Geen nieuwe thermostaat nodig
 • Installatie in een dag
 • ISDE subsidie
 • *Prijs is inclusief Btw en installatie en na aftrek van ISDE subsidie
 • *Tegen meerprijs Elga Ace in 6 kW beschikbaar

Remeha Elga Ace en Remeha Tzerra Ace

€5.164,-*
 • Optimale samenwerking tussen cv en warmtepomp
 • 4kw warmtepomp
 • CW4 Tzerra cv-ketel
 • Installatie in een dag
 • ISDE subsidie
 • *Prijs is inclusief Btw en installatie en na aftrek van ISDE subsidie
 • *Tegen meerprijs Elga Ace in 6 kW en/of CW5 Tzerra beschikbaar 

Dit zijn de voordelen van een warmtepomp

Met een warmtepomp draag je actief bij aan een beter milieu, en ga je klimaatverandering tegen. De hybride warmtepomp zorgt samen met je cv-ketel voor verwarming en levert een flinke daling in je gasverbruik op. Ook je CO₂-uitstoot vermindert met zo'n 25%. Goed voor het milieu én je portemonnee dus! Een warmtepomp is bovendien onderhoudsarm, en zorgt in veel gevallen voor een beter energielabel voor je woning. Meer informatie? Lees hier onze blog over de voor- en nadelen van een warmtepomp.

Duurzaam verwarmen

Het klimaat vraagt om actie. Minder gasverbruik, minder CO₂-uitstoot. Met een hybride warmtepomp geniet je van warm water en een comfortabel huis, terwijl je flink minder gas verbruikt.

Lagere gasrekening

Gas wordt steeds duurder. Met een warmtepomp ga je juist minder gas verbruiken. Bereken je voordeel en ontdek hoeveel je bespaart met een warmtepomp van Greenchoice.

Subsidie

Een warmtepomp is een duurzame investering in je woning. Daarom biedt de overheid een ISDE-subsidie van maar liefst €1.600 als je bij Greencohice een hybride warmtepomp aanschaft!

Cashback actie

Voorkom een onverwachts hoge energierekening door nu de hybride warmtepomp Elga Ace aan te schaffen. Je start direct met 70% besparen op je gasverbruik en ontvangt een aantrekkelijke cash back van Remeha van €400,-. Hiermee heb je je investering nog sneller terugverdiend. Wacht niet af, de Remeha cash back is geldig totdat de overheid haar nieuwe maatregelen aankondigt!

De voorwaarden bij Remeha

Warmtepomp snel terugverdiend

De door ons aanbevolen installateurs kopen warmtepompen groot in. Zo houden ze de prijs extra laag: een hybride warmtepomp kost daardoor slechts €3.349. Dit is inclusief de ISDE-subsidie. Daar staat een fikse besparing tegenover tot wel €500 per jaar, afhankelijk van je stookgedrag en de isolatie van de woning. Die besparing wordt alleen maar groter naarmate de gasprijs stijgt. De gemiddelde terugverdientijd van onze warmtepompen is 6 tot 10 jaar. Bereken bovenaan de pagina je exacte besparing en vraag direct een warmtepomp aan.

Is je woning geschikt voor een warmtepomp

Je woning dient aan een aantal voorwaarden te voldoen om een hybride warmtepomp voor je te laten werken. Goede isolatie aan muren, de vloer en het dak en dubbel glas zijn goede vertrekpunten. Andere factoren zijn het verwarmingssysteem, de cv-ketel en het bouwjaar van je huis. Hou bij het plaatsen ook rekening met het geluid van een warmtepomp. Greenchoice voert eerst per telefoon een basischeck uit. Eerst nog beter isoleren? Klik hier voor een gratis adviesgesprek aanvraag.

Werking en installatie warmtepomp

Een hybride warmtepomp wordt geïnstalleerd met een buiten- en binnenunit. De buitenunit haalt de warmte uit de buitenlucht. Deze bevestigen we aan de gevel, op een plat dak of in de tuin. De buitenlucht wordt samengeperst waardoor er warmte ontstaat. De binnenunit die bij je cv-ketel hangt, gebruikt die warmte om het water van je cv-ketel te verwarmen. Je cv-ketel hoeft zo minder te stoken, en zo bespaar je op je gasverbruik. Bekijk ook de video en lees ons blog over de werking van de warmtepomp.

Contact met Greenchoice

Vragen? Bel ons gerust

Mail ons jouw vraag

Veelgestelde vragen

Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg