Schaf je via ons een warmtepomp aan, dan ontvang je subsidie van minstens €1.600! Deze subsidie wordt door de overheid beschikbaar gesteld via de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Door subsidie aan particulieren aan te bieden, hoopt de overheid mensen aan te moedigen om te kiezen voor duurzame energie. Onze hybride warmtepomp heeft, als energiezuinig alternatief voor de volledig gasgestookte cv-ketel, een verminderde CO₂-uitstoot van ongeveer 25 procent. De overheid stimuleert de energietransitie door in te zetten op een vermindering van gaswinning in Nederland, door middel van subsidies op de warmtepomp. Lees hier meer over subsidie op de warmtepomp van Greenchoice, en wij helpen je verder deze aan te vragen.

Hybride warmtepomp subsidie 

Voor de aanschaf van onze Remeha Elga-Ace 4Kw warmtepomp ontvang je €1.600 ISDE subsidie. Voor de Elga-Ace 6Kw is dit zelfs €1.800. De lijst met duurzame apparaten die in aanmerking komen voor subsidie wordt door RVO gepubliceerd. Hierdoor weet je altijd precies welke hybride warmtepompen in aanmerking komen voor deze subsidie. Klik hier om de lijst te bekijken. De RVO meldcode voor de Elga-Ace 4 Kw is KA17438 en voor de 6Kw is de meldcode KA17439. 

Subsidie warmtepomp aanvragen

Ook al moet je zelf de aanvraag voor subsidie indienen, bieden wij je graag de helpende hand hiermee. Je dient binnen 6 maanden na aanschaf je de subsidie op de warmtepomp aan te vragen. Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, hebben we een handleiding voor warmtepomp subsidie samengesteld. Hierin lopen we stap voor stap door het proces heen, zodat jij zonder stress alles regelt. Belangrijk: houd je bewijs van aanschaf en betaling bij de hand, inclusief het etiket, de productkaart en de technische documentatie. Uiteraard staat onze klantenservice voor je klaar als je toch met vragen zit. 

ISDE warmtepomp subsidie 

De overheid heeft in 2021 een bedrag van 164 miljoen euro beschikbaar gesteld via de ISDE. De ISDE is in 2016 ontwikkeld voor particulieren die willen investeren in duurzame energie. Je maakt aanspraak op deze subsidie als je in je woning een apparaat plaatst dat duurzame energie opwekt, zoals een warmtepomp of zonnepanelen. Deze ISDE-regeling loopt nog tot 2030. Daarna zal deze warmtepomp subsidie komen te vervallen. Het is momenteel nog niet duidelijk wat de plannen van de overheid zijn na het verlopen van de huidige ISDE-regeling en op het moment dat er geen gasaansluitingen meer mogen worden geïnstalleerd. Lees in ons blog meer over de ontwikkelingen van de warmtepomp subsidie. 

Lees meer over warmtepompen

Lees hier meer informatie over warmtepompen, zoals de kosten, de installatie en de werking van het duurzame systeem. 

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg