Over Greenchoice

Onze missie

Een Nederland dat volledig draait op groene stroom en waar iedereen mee kan profiteren van deze energietransitie. Wij geloven dat het kan. Natuurlijk kan niet iedereen direct van het gas af, maar iedereen kan stappen zetten. Iedere stap, hoe klein of groot, betekent vooruitgang. En daar krijgen we allemaal positieve energie van.

Positieve energie van klantcontact tot stopcontact, daar gaan we voor. Want we willen dat we allemaal blij worden van deze transitie. Of je nu je aardgasverbruik vermindert, je huis isoleert, zonnepanelen neemt of samen met je buren een energiecoöperatie start. Greenchoice helpt je slimme keuzes te maken. 

Meer over

Stap voor stap op weg met positieve energie

Vol trots presenteren we ons jaarverslag 2023. Met de komst van de lente kwam het einde van de energiecrisis in zicht. Een opluchting voor onze klanten en een welkome ontwikkeling voor ons bedrijf. In het jaarverslag 2023 blikken we terug op dit dynamische jaar.
 

Natuurprojecten

Bij Greenchoice bieden we ook aardgas aan, maar altijd gecombineerd met het beschermen en herstellen van natuur in binnen- en buitenland. Zolang we in Nederland nog niet aardgasvrij zijn, investeren wij wereldwijd in bos en natuur om de gevolgen van aardgas op het klimaat te beperken. 

CO₂-prestatieladder

Wij werken er actief aan om onze CO₂-footprint in kaart te brengen met als doel dit te reduceren. We gebruiken hier de CO₂-prestatieladder voor.

Werken bij

Wij kunnen jouw positieve energie goed gebruiken! Ontdek de openstaande vacatures in Rotterdam, Nijmegen en Rosmalen. Onze werkstijl laat zich het beste omschrijven als praktisch, open en energiek. We houden van gezelligheid en een informele sfeer. 

Greenchoice ‘Industrieleider’ in Sustainable Brand Index 2024  

Greenchoice is het best scorende merk in de energiesector volgens de Sustainable Brand Index 2024, een onderzoek waarin consumenten aangeven welke merken zij het meest duurzaam vinden. 

Spaarprogramma Samen Greenchoice  

Speciaal voor onze klanten hebben wij Samen Greenchoice, het spaarprogramma dat positief gedrag stimuleert. Deelnemers worden beloond met punten voor onder andere het plaatsen van zonnepanelen of het isoleren van je woning. Die punten kunnen zij inwisselen voor allerlei aanbiedingen. Met Samen Greenchoice helpen we nieuwe initiatieven ook groeien door hun producten aan te bieden in de Samen Greenchoice winkel.

Meer Greenchoice

Het laatste nieuws

Instagram

LinkedIn

Telefoon
+ 31 (0)10 478 23 26

E-mail
vragen@greenchoice.nl

 

Hoofdkantoor
Greenchoice B.V.
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam

Kvk-nummer: 24302685
Btw-nummer: NL8115.17.512.B01