Oproep aan de vooroplopers

Dit is onze oproep aan de rustelozen, de aanpakkers. Aan iedereen die het vertikt om af te wachten tot de wereld om hem heen verandert. Dat regelen we toch zelf? 

Bekijk ons manifest

Samen groene keuzes maken

Pionieren blijft nodig. Niks doen is geen optie, dat weet iedereen. We weten wat we moeten doen: groene energie duurzaam dichtbij brengen. En de vooroplopers daarin zijn al die mensen met wie Greenchoice al 15 jaar Nederland duurzamer maakt.

Onze duurzame visie

Onze toekomstvisie is dat duurzaamheid 100% vanzelfsprekend is: groene energie wordt dichtbij klanten opgewekt en dichtbij de duurzame bron gebruikt. Mensen zijn zich bewust van hun energieverbruik, besparen actief energie en wekken zoveel mogelijk zelf - of samen - groene stroom op. Iedereen heeft daarvoor toegang tot betaalbare en betrouwbare duurzame technologieën.

Onze duurzame missie

Wij zijn de versneller en verbinder op weg naar 100% groene energie: duurzaam dichtbij. Samen met onze klanten maken we groene keuzes. Wij helpen hen met besparen en zelf opwekken van energie. Dat doen we door slimme producten en diensten en duurzame oplossingen eenvoudig en lokaal beschikbaar te maken.

Al 15 jaar goed en groen bezig

Het is nog maar vijftien jaar geleden dat iedereen voor stroom en gas automatisch vastzat aan één energieleverancier. Er viel niets te kiezen. Toen dit in 2001 veranderde, in eerste instantie alleen voor groene stroom, was daar meteen Greenchoice. We laten u graag zien wat in die vijftien jaar met de steun en het vertrouwen van onze klanten en partners bereikt hebben. Ofwel: hoe een start-up met een groene missie uitgroeide tot een duurzame speler van formaat!

Bekijk 15 jaar Greenchoice

Samenwerkingen

Onze samenwerkingen zijn ook duurzaam: langdurig én groen.

undefined
Onze partner Nudge - het Engelse woord voor 'een zetje' – verbindt mensen en initiatieven die een positieve duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij. Een van de projecten die zij realiseren is: 'Buurten met Energie'.

undefined
Samen met partner Kieszon zorgt Greenchoice voor de ontwikkeling van grote en kleine krachtige zonnestroominstallaties, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Kieszon zorgt ook voor de inkoop en de installatie van zonnepanelen als u thuis zelf zonnestroom wil opwekken.

undefined
Via onze partner Meewind investeren al ruim 3.000 Greenchoice klanten in een windpark in de Noordzee. Een resultaat waar wij enorm trots op zijn. Greenchoice betaalt de emissiekosten van uw eerste participatie.

undefined
Onze partner Wise is een wereldwijd netwerk van mensen en milieuorganisaties die zich inzetten voor schone, betaalbare en eerlijke energie. Onder meer door elk jaar alle stroometiketten op een rijtje te zetten.

undefined
NEMO Science Museum en Greenchoice zijn ervan overtuigd dat iedereen kan bijdragen aan een schonere wereld door energie te besparen én door zelf stroom op te wekken. Hoe beter je begrijpt waarom duurzame energie belangrijk is en welke rol techniek en wetenschap daarbij spelen, hoe vanzelfsprekender het is om groene keuzes te maken.

undefined

Samen met de vereniging Natuurmonumenten werkt Greenchoice aan een Nederland dat al haar energie zelf duurzaam opwekt. Zo koesteren we de natuur en beschermen haar als bron van de energie die wij aan onze klanten leveren. En zo doen we iets terug.

undefined

Greenchoice steunt het Klimaatverbond rondom dé dag die draait om bewust energieverbruik: Warmetruiendag. Samen stimuleren we iedereen om een warme trui aan te trekken en de verwarming lager te draaien en zo energie te besparen.

undefined

Greenchoice ‘empowert’ het Evenement HIER opgewekt, waar honderden energiecoöperaties kennis uitwisselen. Dit evenement geeft aandacht en kracht aan mensen die anderen willen mobiliseren om samen energie op te wekken.

Meer informatie