Oproep aan de vooroplopers

Dit is onze oproep aan de rustelozen, de aanpakkers. Aan iedereen die het vertikt om af te wachten tot de wereld om hem heen verandert. Dat regelen we toch zelf? 

Bekijk ons manifest

Samen groene keuzes maken

Pionieren blijft nodig. Niks doen is geen optie, dat weet iedereen. We weten wat we moeten doen: groene energie duurzaam dichtbij brengen. En de vooroplopers daarin zijn al die mensen met wie Greenchoice al 15 jaar Nederland duurzamer maakt.

Onze duurzame visie

Onze toekomstvisie is dat duurzaamheid 100% vanzelfsprekend is: groene energie wordt dichtbij klanten opgewekt en dichtbij de duurzame bron gebruikt. Mensen zijn zich bewust van hun energieverbruik, besparen actief energie en wekken zoveel mogelijk zelf - of samen - groene stroom op. Iedereen heeft daarvoor toegang tot betaalbare en betrouwbare duurzame technologieën.

Onze duurzame missie

Wij zijn de versneller en verbinder op weg naar 100% groene energie: duurzaam dichtbij. Samen met onze klanten maken we groene keuzes. Wij helpen hen met besparen en zelf opwekken van energie. Dat doen we door slimme producten en diensten en duurzame oplossingen eenvoudig en lokaal beschikbaar te maken.

Al 15 jaar goed en groen bezig

Het is nog maar vijftien jaar geleden dat iedereen voor stroom en gas automatisch vastzat aan één energieleverancier. Er viel niets te kiezen. Toen dit in 2001 veranderde, in eerste instantie alleen voor groene stroom, was daar meteen Greenchoice. We laten u graag zien wat in die vijftien jaar met de steun en het vertrouwen van onze klanten en partners bereikt hebben. Ofwel: hoe een start-up met een groene missie uitgroeide tot een duurzame speler van formaat!

Bekijk 15 jaar Greenchoice