Mobiliteit

Elektrisch rijden met onze laadpas en thuisladers

Ontdek onze laadpasOntdek onze laadpaal

Elektrisch rijden

Greenchoice helpt je te elektrificeren. Of dat nu bij je thuis is, in je eigen zaak of het bedrijf waar je voor werkt. Daarbij stoppen we niet bij energie. Er is zoveel meer waar je het verschil kan maken. Door na te denken over wat er op je bord komt, wat je aanschaft of hoe je reist. Ons doel is: duurzame keuzes laten werken voor iedereen. Ook onderweg. Wil jij elektrisch rijden? Ontdek hier alle mogelijkheden.

Greenchoice Laadpas

De nieuwe Greenchoice Laadpas maakt je flexibel: laden in Europa bij meer dan 310.000 Europese publieke laadpunten in 22 landen. Je kunt zakelijk of privé een laadpas aanvragen. Voor het gebruik van de pas betaal je geen maandelijks abonnement, maar een vast starttarief van €0,36 per laadsessie (incl. btw) met een maximum van €10,29 per maand. Voor de duidelijkheid: kosten voor een laadsessie bestaan naast ons starttarief (€0,36, incl. btw) ook uit een tarief dat de exploitant van het laadpunt in rekening brengt. Op het tarief van de exploitant heeft Greenchoice geen invloed. Benieuwd geworden? Vraag de laadpas direct gratis aan.

De Greenchoice laadpas, met het e-mailadres mobiliteit@greenchoice.nl op de achterkant

Greenchoice Laadpaal

Selecteer nu via de Laadpaal keuzehulp in vijf stappen de juiste thuislader. Je krijgt direct een inschatting van de kosten voor de thuislader inclusief de installatie. Wil je een vrijblijvende, op maat offerte voor jouw specifieke thuissituatie? Dan hebben we nog een aantal vragen voor je. Ons team beoordeelt je thuissituatie en stemt af met één van onze installateurs. De vrijblijvende offerte ontvang je per mail. Heb je in de tussentijd vragen, dan kun je via de mail contact opnemen met ons team. Benieuwd geworden? Vul de nieuwe Thuislader keuzehulp in.