Laadpaal voor thuis

 • Een aanbod op maat voor jouw situatie
 • Installatie binnen 4 weken
 • Slimme laders
Start je aanvraag

Bereid je voor op laden met de zon

Je eigen zonnestroom direct gebruiken? Met een auto die je kan laden op de zon kan het! Hier heb je een slimme lader voor nodig. Wij helpen je graag om je auto op de zon te laten rijden.

Wel zonnepanelen, maar nog geen laadpaal?

 • Gebruik je extra stroom in je auto
 • Een duidelijke all-in prijs
 • Slimme lader, klaar om je auto met de zon te laden
 • Snelle en betrouwbare installatie door erkende installateurs

Nog geen zonnepanelen en geen laadpaal?

 • Alles geregeld via jouw energieleverancier
 • Een simpel starterspakket om te laden op de zon
 • Snelle en betrouwbare installatie door erkende installateurs

Al zonnepanelen en een laadpaal?

 • Lees hoe je optimaal gebruik maakt van je zonnestroom
 • Tips om je extra stroom op te slaan in je auto

Laadpaal thuis

Wil jij je elektrische auto thuis opladen? Met een laadpaal voor thuis ervaar je het gemak van thuisladen zonder te hoeven zoeken naar een beschikbare laadpaal. Wij werken met slimme laders die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Zo is er altijd een passende lader voor jou. Wij geven je persoonlijk advies wat de beste lader voor jouw situatie is. 

Doe het zelf!

 • In 3 stappen jouw pakket
 • Super snelle installatie

Mogen wij je helpen?

 • Persoonlijk advies
 • Precies weten waar je aan toe bent

Dit zijn de voordelen van een laadpaal thuis

Met een laadpaal van Greenchoice heb je voor jouw situatie de juiste laadpaal en ben je klaar voor de toekomst. Al onze laadpalen zijn zorgvuldig uitgekozen en kunnen nog vele jaren mee. Wij zijn niet afhankelijk van één installateur of leverancier en kunnen dus aan alle wensen voldoen.

Laadpaal kopen
Al je energie onder 1 dak, wel zo makkelijk
Wij zijn je partner voor slimme keuzes
We helpen jou tijdens het gehele proces
Wij vervoeren en installeren
Onze laadpalen worden aangeboden inclusief installatie
Bekijk of betaal je nota
Een laadpaal zonder verborgen kosten of verplicht abonnement

Meer over een laadpaal thuis?

Laadpas

Greenchoice biedt ook een laadpas aan! Zo laadt je namelijk niet alleen thuis met groene stroom, maar ook onderweg. Totdat alle laadlocaties groene stroom gebruiken, vergroenen wij die geladen stroom (in kWh) door garanties van oorsprong in te kopen.

Zakelijk verrekenen

Laad jij thuis de auto van de zaak? Dan wil je dat jouw werkgever de stroomkosten compenseert. Hiervoor heb je een abonnement op jouw lader nodig, vraag naar de mogelijkheden!

Assortiment

Wij zitten niet vast aan een specifiek merk. Heb je een voorkeur voor een specifieke lader? Laat het vooral weten! Dan gaan we kijken of we dit speciaal voor jou kunnen regelen. Iedere installatie is maatwerk.

Kwaliteit

Wij kiezen al onze laders uit op kwaliteit en gemak. Zo kan je er vanuit gaan dat onze laders gemakkelijk 5 jaar in werking kunnen blijven en dat ze features hebben die op lange termijn handig zijn, zoals een goed werkende loadbalancing module.

Snel leverbaar

Al onze laders zijn goed op voorraad. Heb je akkoord gegeven op een offerte? Dan kunnen we in de regel installeren binnen 4 weken. Uiteraard nemen we contact met je op om de installatie in te plannen. 

Meterkast

Wij kunnen vrijwel overal een laadpaal installeren. Soms is de meterkast verouderd en moeten wij wegens veiligheid een vernieuwing opnemen in de offerte. Ook kunnen wij jouw meterkast voorbereiden op een verzwaring, je hoeft dan enkel zelf een nieuwe meter aan te vragen bij jouw netbeheerder. Zo laad je nog sneller op!

Laadlocatie

Een laadpaal moet op eigen grond geïnstalleerd worden. Wij mogen helaas niet installeren of graven op gemeente grond. Heb je een eigen oprit en kan je jouw auto parkeren op eigen grond? Dan kan je een laadpaal laten installeren.

Kosten

Wij regelen de installatie voor jou! Wij vragen alle benodigde informatie bij je uit en stellen daarna een offerte op. Ga je akkoord met de offerte? Dan verandert er verder niets meer aan de prijs. Onze laadpalen kosten in de basis rond €900, daarbovenop komen nog de installatiekosten. Meestal zit je voor een laadpaal + installatie rond de €1750 incl. btw als het een simpele installatie betreft. 

Kom je er toch niet uit? Wij denken graag met je mee.

Mail ons

mobiliteit@greenchoice.nl

We reageren zo snel mogelijk op je e-mail