Stroom en gas

Bekijk onze tarieven

Met meer dan 600.000 klanten werken wij aan 100% groene stroom. Kies voor groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice.

Groene stroom

Wij leveren uitsluitend écht groene stroom, die duurzaam wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen. Daar kun je volledig op vertrouwen. Greenchoice geeft je die zekerheid via de garantie van oorsprong. Bekijk de video voor meer uitleg. Benieuwd uit welke bronnen onze duurzame stroom komt? Bekijk ons stroometiket 2022, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

Bosgecompenseerd gas

Met verschillende bosprojecten compenseren wij het gasverbruik van onze klanten met ons bosgecompenseerde gas. Bij Greenchoice compenseren wij standaard voor onze klanten de CO2-uitstoot van aardgas. Dit doen we in eigen bosprojecten en in projecten met samenwerkingspartners. Zo wordt de wereld steeds schoner.

De herkomst van onze stroom

De specifieke stroometiketten van onze verschillende contracten vind je terug in dit document. We zijn er trots op dat we sinds 2016 al onze klanten thuis en op het werk (MKB) 100% Nederlandse groene stroom leveren. 

Lokale energiebronnen

Benieuwd waar onze groene stroom vandaan komt? Bekijk via ons platform alle energiebronnen bij jou in de buurt en lees de verhalen achter de lokale bronnen. Zo weet je precies waar jouw energie vandaan komt! 

Kaart van Nederland met lokale energiebronnen

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor