Koop je onze warmtepomp, dan kies je voor een laag gasverbruik. De investering in de warmtepomp draagt bij aan een beter milieu met een aanzienlijk lager CO₂-uitstoot. Fijn! Maar wat zijn de kosten van een warmtepomp? Bij ons koop je een hybride warmtepomp voor maar €3.149; een relatief kleine investering voor een grote impact op de wereld! Dit bedrag is inclusief subsidie. 

Wat kost een warmtepomp?

Bij Greenchoice koop je een hybride warmtepomp. Deze hybride warmtepompen kopen wij groot in, om zo de aanschafprijs extra laag te houden. Hierdoor kost een warmtepomp bij ons maar €3.149; dat is lager dan gemiddeld. De prijs is inclusief €1.600 subsidie die je voor deze duurzame investering krijgt van de rijksoverheid. Ook is de installatie van de warmtepomp bij de prijs inbegrepen. 

Kosten warmtepomp bestaande woning

De totale kosten van de warmtepomp bij een bestaande woning kan erg verschillen. Heb je een oude woning zonder dubbel glas of is er nog werk nodig om je dak, gevel of vloer te isoleren? Heb je alleen oude radiatoren in je woning en twijfel je over een eventueel te bereiken rendement? Dan dient dat eerst in orde te zijn alvorens je aan de hybride warmtepomp kan.

Rendement hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp werkt op stroom en is gekoppeld aan je cv-ketel. Hierdoor wordt je huis duurzamer verwarmd met een lager aardgasverbruik. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het is ook goed voor je portemonnee! Zeker nu de overheid de gasprijs laat stijgen. Zo bespaar je ongeveer €300 tot €500 per jaar en heb je je investering in de warmtepomp binnen gemiddeld 6 tot 10 jaar terugverdiend. 

Meer over investering warmtepomp

Kom meer te weten over de warmtepomp, zoals subsidies op de warmtepomp en de installatie en werking van het duurzame systeem. 

Warmtepomp - Subsidie - Werking 

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg