Groen en goed bezig

Elk jaar laat Greenchoice uitgebreid onderzoek doen onder een paar duizend klanten en niet-klanten naar wat mensen belangrijk vinden als het gaat om energie en hun energieleverancier. Zo kunnen we mensen nog beter helpen met hun keuze voor groene stroom en bij energie besparen en zelf opwekken. Bekijk hieronder een overzicht van de meest recente waarderingen die wij hebben mogen ontvangen.

Digital Excellence Monitor 2021

WUA heeft in 2021 een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste digitale klantervaring en prestaties. Binnen de energiesector is Greenchoice weer als nummer één uitgeroepen! En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Beste groene leverancier bij de Pricewise Energie Awards

Voor de tweede keer op rij zijn we verkozen tot ‘beste groene leverancier’ tijdens de Pricewise Energie Awards. We scoren het hoogst van alle leveranciers in de categorie ‘100% groene stroom uit Nederland’. Greenchoice heeft daarnaast de hoogste klantbeoordeling (8,1).

Greenchoice is de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Consumenten vinden Greenchoice al zes jaar op rij de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Dit blijkt uit het grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse.

Greenchoice draagt meest bij aan oplossen van maatschappelijke problemen

Greenchoice eindigde op de 1ste plaatst in de Monitor Merk en Maatschappij 2020. In de ogen van de Nederlandse consument dragen wij het meest bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

Greenchoice één van de meest inspirerende bedrijven van Nederland

Voor de tiende keer is de Inspirerende 40 gepubliceerd, een jaarlijks onderzoek naar de 40 meest inspirerende organisaties. Greenchoice staat in deze mooie lijst van organisaties die de wereld positief willen veranderen; merken die laten zien dat het wél kan.

Digital Excellence Monitor 2020

WUA heeft in mei 2020 een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste digitale klantervaring en prestaties. Binnen de energiesector is Greenchoice nummer één en zijn we uitgeroepen tot beste in de Digital Excellence Monitor 2020 voor mobiel. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Greenchoice meest duurzame energiemerk 2021

De Sustainable Brand Index heeft in april 2021 wederom een onafhankelijk onderzoek gepubliceerd op het gebied van consumentenmerken en duurzaamheid. Binnen de energiesector is Greenchoice nummer één. Daarmee mogen we ons voor het vijfde jaar op rij het meest duurzame energiemerk van Nederland noemen.

Award verkiezing ‘Beste energieleverancier 2021’ door Gaslicht.com

Bij Gaslicht.com zijn we voor de 9e keer op rij in de prijzen gevallen in de verkiezing ‘Beste energieleverancier van Nederland’. Een mooie 8,4 zorgt voor de 2e plaats op onderdelen zoals duurzaamheid, service en prijs.

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6611 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg