Waardering

Goed bezig!

Elk jaar laat Greenchoice uitgebreid onderzoek doen onder een paar duizend klanten en niet-klanten naar wat mensen belangrijk vinden als het gaat om energie en hun energieleverancier. Zo kunnen we mensen nog beter helpen met hun keuze voor groene stroom en bij energie besparen en zelf opwekken. Bekijk hieronder een overzicht van de meest recente waarderingen die wij hebben mogen ontvangen.

Greenchoice ‘Industrieleider’ in Sustainable Brand Index 2024  

Greenchoice is het best scorende merk in de energiesector volgens de Sustainable Brand Index 2024, een onderzoek waarin consumenten aangeven welke merken zij het meest duurzaam vinden. 

Greenchoice is uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van 2023

Greenchoice is al voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Dit blijkt uit het grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse.

In 2023 is Greenchoice voor het tiende jaar op rij uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Award verkiezing ‘Beste energieleverancier 2024’ door Gaslicht.com

Bij Gaslicht.com hebben we voor de 11de keer de Gaslicht Award voor ‘Beste energieleverancier van Nederland’ gewonnen. Een mooie 8,8 zorgt voor de 1e plaats op onderdelen zoals duurzaamheid, service en prijs.

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor