Waardering

Goed bezig!

Elk jaar laat Greenchoice uitgebreid onderzoek doen onder een paar duizend klanten en niet-klanten naar wat mensen belangrijk vinden als het gaat om energie en hun energieleverancier. Zo kunnen we mensen nog beter helpen met hun keuze voor groene stroom en bij energie besparen en zelf opwekken. Bekijk hieronder een overzicht van de meest recente waarderingen die wij hebben mogen ontvangen.

Greenchoice ‘Industrie Leider’ in Sustainable Brand Index 2023  

Greenchoice is het best scorende energie merk in de energiesector volgens de Sustainable Brand Index 2023, een onderzoek waarin consumenten aangeven welke merken zij het meest duurzaam vinden. 

Greenchoice is uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van 2023

Greenchoice is al voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Dit blijkt uit het grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse.

In 2023 is Greenchoice voor het tiende jaar op rij uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Digital Excellence Monitor 2021

WUA heeft in 2021 een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste digitale klantervaring en prestaties. Binnen de energiesector is Greenchoice weer als nummer één uitgeroepen! En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Beste groene leverancier bij de Pricewise Energie Awards 2020

Voor de tweede keer op rij zijn we verkozen tot ‘beste groene stroomleverancier’ tijdens de Pricewise Energie Awards. We scoren het hoogst van alle leveranciers in de categorie ‘100% groene stroom uit Nederland’. Greenchoice heeft daarnaast de hoogste klantbeoordeling (8,1).

Winnaar monitor Merk en Maatschappij 2020

Greenchoice eindigde op de 1ste plaatst in de Monitor Merk en Maatschappij 2020. In de ogen van de Nederlandse consument dragen wij het meest bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

Greenchoice opgenomen in De inspirerende 40 van 2020

Voor de tiende keer is de Inspirerende 40 gepubliceerd, een jaarlijks onderzoek naar de 40 meest inspirerende organisaties. Greenchoice staat in deze mooie lijst van organisaties die de wereld positief willen veranderen; merken die laten zien dat het wél kan.

Award verkiezing ‘Beste energieleverancier 2022’ door Gaslicht.com

Bij Gaslicht.com hebben we voor de 9e keer de Gaslicht Award voor ‘Beste energieleverancier van Nederland’ gewonnen. Een mooie 8,8 zorgt voor de 1e plaats op onderdelen zoals duurzaamheid, service en prijs.

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor