Groen en goed bezig

Elk jaar laat Greenchoice uitgebreid onderzoek doen onder een paar duizend klanten en niet-klanten naar wat mensen belangrijk vinden als het gaat om energie en hun energieleverancier. Zo kunnen we mensen nog beter helpen met hun keuze voor groene stroom en bij energie besparen en zelf opwekken. Bekijk hieronder een overzicht van de meest recente waarderingen die wij hebben mogen ontvangen.

Greenchoice wordt gezien als duurzaamste energiemerk van Nederland in 2022

Dat blijkt uit onderzoek van de Sustainable Brand Index onder Nederlandse consumenten en hun perceptie op duurzaamheid, branding en communicatie van bekende Nederlandse bedrijven.

Greenchoice is uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Greenchoice is al voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Dit blijkt uit het grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse.

Digital Excellence Monitor 2021

WUA heeft in 2021 een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de beste digitale klantervaring en prestaties. Binnen de energiesector is Greenchoice weer als nummer één uitgeroepen! En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Beste groene leverancier bij de Pricewise Energie Awards

Voor de tweede keer op rij zijn we verkozen tot ‘beste groene leverancier’ tijdens de Pricewise Energie Awards. We scoren het hoogst van alle leveranciers in de categorie ‘100% groene stroom uit Nederland’. Greenchoice heeft daarnaast de hoogste klantbeoordeling (8,1).

Greenchoice draagt meest bij aan oplossen van maatschappelijke problemen

Greenchoice eindigde op de 1ste plaatst in de Monitor Merk en Maatschappij 2020. In de ogen van de Nederlandse consument dragen wij het meest bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen.

Greenchoice één van de meest inspirerende bedrijven van Nederland

Voor de tiende keer is de Inspirerende 40 gepubliceerd, een jaarlijks onderzoek naar de 40 meest inspirerende organisaties. Greenchoice staat in deze mooie lijst van organisaties die de wereld positief willen veranderen; merken die laten zien dat het wél kan.

Greenchoice wordt gezien als duurzaamste energiemerk van Nederland in 2021

Dat blijkt uit onderzoek van de Sustainable Brand Index onder Nederlandse consumenten en hun perceptie op duurzaamheid, branding en communicatie van bekende Nederlandse bedrijven.

Award verkiezing ‘Beste energieleverancier 2021’ door Gaslicht.com

Bij Gaslicht.com zijn we voor de 9e keer op rij in de prijzen gevallen in de verkiezing ‘Beste energieleverancier van Nederland’. Een mooie 8,4 zorgt voor de 2e plaats op onderdelen zoals duurzaamheid, service en prijs.

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6658 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg