Loopt je energiecontract binnenkort af? Dan staat er een extra scherp aanbod voor je klaar om je energiecontract te verlengen! Zo blijf je profiteren van onze duurzame energie tegen een voordelig tarief. Onze trouwe klanten zijn ons veel waard. Verlengen bij Greenchoice is eenvoudig: log in op Mijn Greenchoice en kom erachter of er al een verlengaanbod voor je klaarstaat. 

Wanneer kan ik mijn energiecontract verlengen?

Drie maanden voordat je contract afloopt staat ons speciale verlengingsaanbod voor je klaar. Vanaf dat moment is het mogelijk om je het energiecontract te verlengen. Weet je niet zeker wanneer je contract afloopt? Je bekijkt de contractduur en de einddatum van je huidige contract eenvoudig via Mijn Greenchoice bij ‘Mijn Producten’. Heb je nog vragen over je contract of je persoonlijke verlengingsaanbod? Onze klantenservice zit klaar om al jouw vragen te beantwoorden! 

De voordelen van verlengen bij Greenchoice

We zijn blij met jou als trouwe klant, en we waarderen het enorm dat je meehelpt aan een duurzame en groene wereld. Wanneer jij je energiecontract bij ons verlengt, blijf je uiteraard 100% groene energie ontvangen en op die manier bijdragen aan een beter milieu. Daarnaast profiteer je als vaste Greenchoice klant van een extra scherp tarief. Goed voor de wereld en goed voor je portemonnee dus! 

Hoe verleng ik mijn energiecontract?

Het verlengen van je energiecontract is bij Greenchoice ontzettend eenvoudig. In drie stappen ben jij weer verzekerd van groene energie bij jou thuis! 

Log in op Mijn Greenchoice

Als het tijd is om te verlengen, staat er hier een persoonlijke aanbieding voor je klaar. Je vindt het aanbod in de Mijn Greenchoice omgeving, onder 'Overzicht' en 'Mijn Producten' 

Maak je keuze

Kies de aanbieding die bij je past, en bepaal de looptijd van je nieuwe energiecontract 

Geregeld!

Fijn dat je blijft. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin de bevestiging van je keuze. Verder hoef je niets te doen. 

Extra punten verdienen met Samen Greenchoice

Wist je dat je 2000 extra punten krijgt voor ons spaarprogramma Samen Greenchoice als je jouw energiecontract verlengt? Naast de punten die je elke maand krijgt als klant, ontvang je voor alle groene keuzes die je maakt namelijk extra spaarpunten. In de Samen Greenchoice winkel zie je precies voor welke duurzame aanbiedingen en groene belevenissen je spaart. 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn energiecontract verlengen?
Drie maanden voor het eindigen van jouw contract staat er een verlengaanbod van je energiecontract klaar in Mijn Greenchoice bij ‘Overzicht’ en ‘Mijn Producten’.
Tot wanneer loopt mijn contract?
Wil je weten wanneer je contract afloopt? Je bekijkt de contractduur en de einddatum van je contract eenvoudig via Mijn Greenchoice bij ‘Mijn Producten’.
Hoe kan ik mijn energiecontract verlengen?
Log in op Mijn Greenchoice en ontdek het extra scherpe aanbod bij ‘Overzicht’ en ‘Mijn Producten’.
Met hoeveel jaar kan ik mijn energiecontract verlengen?
Bij ons ga je een contract aan voor onbepaalde tijd met een minimale looptijd van 1, 3 of 5 jaar. Bekijk je verlengaanbod voor de looptijden van je nieuwe energiecontract in Mijn Greenchoice.
Wat gebeurt er als ik mijn contract niet verleng?
Als je contract straks afloopt, kun je gewoon gebruik blijven maken van onze groene energie zoals je gewend bent. Je blijft namelijk automatisch gebruikmaken van onze groene stroom en bosgecompenseerd gas. 

Het vaste tarief dat je hebt gehad gaat over op de dan geldende variabel tarieven. Het variabele tarief wijzigt om de 6 maanden. Op deze manier blijf je groene energie afnemen van Greenchoice.  
Blijft mijn termijnbedrag gelijk als ik mijn energiecontract verleng?
Echter, adviseren wij wel een termijnbedrag in het nieuwe aanbod dat hoger of lager kan zijn dan je huidige termijnbedrag. Met een nieuw tarief en eventuele wijzigingen door de overheid in de overheidsheffingen, is het verstandig om het termijnbedrag te herzien. Wil je weten welk termijnbedrag wij je adviseren? Kijk dan in Mijn Greenchoice en pas jouw termijnbedrag direct zelf online aan of neem contact met ons op. Het termijnbedrag aanpassen is bij Greenchoice een onderdeel waar de klant zelf over kan beslissen.
Ontvang ik een nieuwe jaarnota bij het verlengen van mijn contract?
De jaarnota wordt jaarlijks opgesteld, 12 maanden na de start van de energielevering. We vragen dan jouw meterstanden op of we lezen deze uit als je een slimme meter hebt. Nadat wij de meterstanden ontvangen sturen wij je binnen 3 weken de jaarnota toe.

Je jaarnota kun je terugvinden via Mijn Greenchoice bij 'Mijn betalingen'.
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg