Nergens aan vastzitten maar wel zonnepanelen op je dak? Kies voor ZonHuur en een beter klimaat! Bij Greenchoice kan je energie opwekken via je eigen dak, zonder een grote investering te doen. Je kan zonnepanelen leasen voor een vast bedrag per maand, dat lager is dan de jaarlijkse opbrengst. Laat zonnepanelen aansluiten door Greenchoice en profiteer direct van extra voordeel. Ontdek hier meer over zonnepanelen huren.

Lees meer over

ZonHuur: zelf opwekken, zonder hoge kosten

Zelf energie opwekken via je eigen dak zonder dat je hier een grote investering voor hoeft te doen? Dat doe je met ZonHuur en onze zonnepanelen van fabrikant Jinko Solar. Het enige dat je nodig hebt, is een eigen dak met gunstige ligging. Kies voor ZonHuur vanaf 8 panelen, die je al huurt vanaf €33 per maand. De opbrengst van de zonnepanelen is in de meeste gevallen hoger dan de huur. Dat betekent dat je direct profiteert. Daarnaast berekenen we de opbrengst van je zonnepanelen en garanderen wij de kWh-opbrengst over een periode van 5 jaar.  

Bereken je besparing

Hoe gaat zonnepanelen leasen in zijn werk?

Zonnepanelen leasen gaat heel gemakkelijk. Zelfs als je bij een andere energieleverancier zit kan je, zonder over te stappen, via ons zonnepanelen huren. Doe de dakscan en ontvang een vrijblijvende indicatieve offerte. Vervolgens vraag je met één muisklik een definitieve offerte op. Wij bespreken dan jouw persoonlijke situatie en lopen een aantal zaken na, zoals een passend advies over de meest optimale plaatsing op het dak voor het beste rendement. Bij akkoord maken we een afspraak met je voor de installatie. Na installatie betaal je maandelijks een vast huurbedrag per paneel en profiteer je van de opbrengsten.

Stappenplan voor zonnepanelen huren: 

  1. Doe de dakscan en ontdek hoeveel jouw dak oplevert
  2. Ontvang per e-mail direct een vrijblijvend voorstel
  3. Vraag definitieve offerte aan specifiek voor jouw situatie
  4. Na akkoord plannen we een installatiedatum
  5. Installeren van de panelen op de afgesproken datum
  6. Optioneel kan je kiezen voor groene stroom en gas van Greenchoice

 

Van zonnepanelen huren naar kopen?

Raak je volledig overtuigd van zonnepanelen en denk je aan een langer termijntraject, dan is  het op ieder moment mogelijk om het ZonHuur-systeem over te nemen. Wanneer je interesse hebt om het systeem over te nemen, dan kunnen wij op verzoek een overnameprijs voor je berekenen. Na overname stopt de huur automatisch. Neem dan contact met ons op.

Word klant en krijg tot €150 extra voordeel

Bij Greenchoice vinden we het belangrijk dat je groene stroom en gas gebruikt. Kies je naast ZonHuur voor het speciale Wind uit Nederland combivoordeel-contract? Dan profiteer je direct van een extra voordeel tot maximaal €150! Meld je na het aanvragen van persoonlijk advies aan voor Wind uit Nederland met combivoordeel.

Meer over zonnepanelen

Kom meer te weten over de voordelen van zonnepanelen, de installatie van zonnepanelen en krijg persoonlijk advies, ook als je nog geen Greenchoice klant bent.

Zonnepanelen - Installatie - Combivoordeel

Bij Greenchoice kies je altijd voor groene energie.
Écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 550.000 klanten gingen je voor

Logo Greenchoice Greenchoice
3,5 5
Greenchoice 4,1 5190 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg