Greenchoice stopt met verhuur zonnepanelen

Vanaf heden stopt Greenchoice met aanbieden van nieuwe huurcontracten voor zonnepanelen. Het is vanaf dat moment niet langer meer mogelijk om via Greenchoice te starten met zonnepanelen huren. Huur jij al zonnepanelen via Greenchoice, dan loopt jouw huurcontract gewoon door.    

Wil jij starten met zelf opwekken? Je kunt nog wel steeds bij Greenchoice zonnepanelen kopen. 

Lees meer over

Ik huur zonnepanelen via Greenchoice, wat nu? 

Geen zorgen, jouw huurcontract loopt gewoon door. Greenchoice stopt alleen met het aanbieden van nieuwe contracten voor het huren van zonnepanelen. Heb je toch vragen? Neem dan contact met ons op.  

Ben je overtuigd geraakt van van zonnepanelen en denk je aan een langer termijntraject, dan is het op ieder moment mogelijk om het systeem over te nemen. Wanneer je interesse hebt om het systeem over te nemen, dan kunnen wij op verzoek een overnameprijs voor je berekenen. Na overname stopt de huur automatisch.  

Wat is zonnepanelen leasen?

Bij het leasen van zonnepanelen schaf je niet zelf de zonnepanelen aan, maar huur je ze voor een vast bedrag per maand. Op deze manier kan je energie opwekken via je eigen dak, zonder een grote investering te doen. Dit was voorheen bij Greenchoice mogelijk. Sinds juni 2021 kun je bij Greenchoice geen zonnepanelen meer huren. Je kunt natuurlijk nog wel steeds zonnepanelen kopen

Meer over zonnepanelen

Kom meer te weten over de voordelen van zonnepanelen, de installatie van zonnepanelen en krijg persoonlijk advies, ook als je nog geen Greenchoice klant bent.

Zonnepanelen - Installatie - Combivoordeel

Bij Greenchoice kies je altijd voor groene energie.
Écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 550.000 klanten gingen je voor

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg