Stroom en gas voor jouw bedrijf

Zakelijk stroom en gas voor mkb 

Om te ondernemen heb je positieve energie nodig. Daarom wordt onze zakelijke stroom 100% opgewekt uit Nederlandse windenergie of biomassa. Zo dragen we samen een steentje bij aan de energietransitie. En gas? Dat is bij ons bosgecompenseerd. Dit betekent dat wij een deel van de inkomsten uit jouw zakelijke gasverbruik investeren in bosprojecten. Zo helpen we de natuur en bestaande bossen te beschermen en herstellen om de gevolgen van aardgas op het klimaat te verkleinen.  

Groene stroom voor mkb

Kies je met jouw bedrijf voor zakelijke stroom uit windenergie? Dan weet je zeker dat de stroom die je van ons krijgt groen is. Met 100% NL Wind van Greenchoice Zakelijk ontvang je groene stroom:  

Bosgecompenseerd gas voor mkb

Wij bieden onze klanten bosgecompenseerd gas aan. Dat is aardgas, waarbij we aandacht hebben voor het herstellen van de natuur en beschermen van bos in binnen- en buitenland. Daarom investeren we een deel van de inkomsten uit jouw grootzakelijke gasverbruik in bosprojecten waarbij we nieuwe bossen aanplanten. 

Overstappen naar Greenchoice Zakelijk is heel eenvoudig

  • Vul je gegevens in en bereken je termijnbedrag
  • Kies zelf je pakket:
    • Groen & Vrij Zakelijk
    • 100% NL Wind 1 jaar
    • 100% NL Wind 3 jaar
  • Stap nu over en wij regelen de rest.

Wij helpen je verder

Energieoplossingen voor mkb

Wil jij met jouw bedrijf bijdragen aan de energietransitie? Dat kan door te investeren in energieoplossingen voor jouw mkb, zoals zonnepanelen en laadpalen. 

Hulp bij wetten en subsidies

Als ondernemer heb je veel zaken waar je rekening mee moet houden. Denk aan wetten en subsidies. Niet iets waar je meteen energie van krijgt. Maar wel belangrijk om te weten.

Klantenservice

Wat jouw vraag ook is, wij helpen je verder. Of het nu gaat over overstappen, de factuur of besparen op je energie.