Groene stroom voor jouw mkb

Zakelijke groene stroom

Om met positieve energie te ondernemen heb je stroom nodig. En het liefst wil je dat deze stroom groen is. Dit betekent dat de elektriciteit wordt opgewekt uit hernieuwbare energiebronnen, zoals zon en wind. Wij bieden onze zakelijke klanten met een vast energiecontract 100% NL Wind aan. Dit is groene stroom uit Nederlandse windenergie. Liever variabel? Dan krijg je een mix van Nederlandse zonne- en windstroom.

Groene stroom – vast of variabel?

Of je nu kiest voor een vast- of variabel energiecontract voor jouw mkb: onze stroom is altijd groen.  

100% NL Wind

1 of 3 jaar vast 

Met een vast zakelijk energiecontract ben je 1 of 3 jaar verzekerd van vaste tarieven voor jouw energie. Je weet dus precies waar je aan toe bent. 100% van de stroom wordt duurzaam opgewekt door Nederlandse windmolens

Groen&Vrij Zakelijk

Variabel contract 

Kies je voor een variabel energiecontract van Greenchoice Zakelijk? Dan krijg je een mix van zonne- en windstroom uit Nederland. Deze stroom wordt voor de ene helft opgewekt door Nederlandse windmolens. En voor de andere helft uit Nederlandse zonnestroom. 

Groene stroom voor mkb

Bij Greenchoice kopen we alleen Nederlandse groene stroom in voor onze klanten. Voor thuis én op de zaak. Dit zie je terug op ons stroometiket. Hierin zie je in een duidelijk overzicht precies waar onze stroom vandaan komt. 

Stap over op Greenchoice Zakelijk

Heb je vragen over ons aanbod? We helpen je graag verder. Laat ons terugbellen wanneer het jou uitkomt. 

Bel mij terugBereken je termijnbedrag

Wij helpen je verder

Zakelijke zonnepanelen

Wij bekijken het leven van de zonnige kant. Jij ook? Ontdek nu de vele voordelen van zakelijke zonnepanelen voor jouw mkb.

Hulp bij wetten en subsidies

Als ondernemer heb je veel zaken waar je rekening mee moet houden. Denk aan wetten en subsidies. Niet iets waar je meteen energie van krijgt. Maar wel belangrijk om te weten.

Klantenservice

Wat jouw vraag ook is, wij helpen je verder. Of het nu gaat over overstappen, de factuur of besparen op je energie.