Bestaande klant

Verhuizen is al druk genoeg. Daarom maken wij het meeverhuizen van jouw energiecontract zo makkelijk mogelijk. Geef je nieuwe adres gemakkelijk aan ons door via Mijn Greenchoice en wij regelen verder alles voor je. Je energiecontract verhuist gewoon met je mee.

Verhuizing doorgeven

Stap voor stap je verhuizing doorgeven

Stap 1
Log in op Mijn Greenchoice en geef je nieuwe adres aan ons door. Dit kan al vanaf 6 maanden voor je verhuizing, tot uiterlijk twee dagen van tevoren.
Stap 2
Je ontvangt automatisch een bericht over het doorgeven van je meterstanden. Heb je een slimme meter? Dan slaan we deze stap over!
Stap 3
Geregeld! Greenchoice maakt verder alles in orde voor je. Je ontvangt van ons automatisch een eindafrekening.
Stap 4
Ga je groter of juist kleiner wonen? Of verandert er iets in je huishouden? In de Greenchoice app pas je eenvoudig je termijnbedrag aan als je verwacht dat je energieverbruik verandert.

Je energiecontract meeverhuizen bij Greenchoice

Je kunt je verhuizing al zes maanden van tevoren aan ons doorgeven. Dan hebben wij genoeg tijd om alles voor je te regelen en je energiecontract mee te verhuizen naar je nieuwe adres. Nu kan het zo zijn dat je pas later weet wanneer de verhuizing plaats gaat vinden. Geen probleem, zolang dat minimaal twee dagen van te voren bij ons bekend is, verhuist Greenchoice jouw contract mee.

Verandert mijn termijnbedrag bij verhuizen?

Of jouw termijnbedrag verandert bij een verhuizing, is van meerdere factoren afhankelijk. Over het algemeen komen (kleine) veranderingen wel voor, omdat geen twee woningen hetzelfde zijn. Greenchoice berekent jouw nieuwe termijnbedrag aan de hand van het verbruik van de vorige bewoner(s). Ook jouw huidige verbruik wordt in deze berekening meegenomen. Uiteraard sta je zoals altijd vrij om zelf jouw termijnbedrag aan te passen, wanneer je denkt dat het voorgestelde termijnbedrag te hoog of te laag is. Dit regel je gemakkelijk via de Greenchoice app of in Mijn Greenchoice.

Moet ik meterstanden doorgeven als ik verhuis?

Als je verhuist maken we een eindnota voor jouw energieverbruik op je oude adres. Daar hebben we de meterstanden voor nodig. Veel huizen hebben tegenwoordig een slimme meter. Dan hoef je ons de meterstanden niet handmatig door te geven, handig toch? We lezen de meterstanden automatisch uit op de ingangsdatum voor je nieuwe adres, en op de einddatum voor je oude adres. Lukt het uitlezen niet? Dan krijg je van ons automatisch een verzoek om zelf de meterstanden door te geven via Mijn Greenchoice