Doe mee aan de elfde Warmetruiendag

Met Greenchoice ben je er klaar voor

Op 10 februari 2017 zetten we met elkaar de verwarming één graadje (of meer) lager. Dan hebben we het natuurlijk over de Greenchoice Warmetruiendag! Dit doen we in samenwerking met het Klimaatverbond voor een gezond klimaat én een lagere energierekening.

Warmetruiendag wordt hot!

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Door de verwarming 1 graad lager te zetten op deze dag, bespaar je 6% energie en 6% Co2-uitstoot. Koud moet je het natuurlijk niet hebben, dus trek je lievelingstrui uit de kast en maak je klaar!

Meedoen is simpel, en helemaal 2017.

Verwarming 'uit', lievelingstrui aan. Meld je aan en laat zien dat je meedoet met Greenchoice warmetruiendag. Zo kunnen wij meten hoeveel Co2 we precies met elkaar besparen. Meten is weten!

Aanmelden

#Lievelingstrui

Maar waarom is jouw lievelingstrui eigenlijk je lievelingstrui? Wat heeft ‘ie meegemaakt? En hoevaak draag je hem? We gaan dit jaar op zoek naar de lievelingstrui van Nederland! Deel je verhaal op Twitter, Facebook of Pinterest (of allemaal) met: #Warmetruiendag #lievelingstrui.

De lievelingstrui van Nederland

 

Nog meer besparen?

Energie besparen is eenvoudiger dan je denkt. Benieuwd welke simpele maatregelen je kunt nemen om je energieverbruik te verlagen? Bekijk onze tips in ons Energiebespaarhuis.