BOSSPAARPLAN

Greenchoice investeert wereldwijd in de bescherming en aanplant van bos. Wil je jouw steentje bijdragen en de wereld groener maken? Dat kan met het Bosspaarplan. Via een maandelijkse bijdrage beschermen en planten we voor jou bomen in het Kibale National Park in Uganda.

Het Bosspaarplan is onderdeel van Natuur voor Morgen.

Direct naar

Hoe werkt het Bosspaarplan?

Met het Bosspaarplan bieden we onze klanten de mogelijkheid om extra bos te beschermen. Met een maandelijkse bijdrage van €5 per maand planten we elke maand 2 nieuwe bomen voor jou. Samen met andere deelnemers ondersteun je dan ons Bosspaarplan. 

Welk gebied bescherm je als Bosspaarder?

Met het Bosspaarplan zetten we ons in voor het Kibale National Park in Oeganda. Het park is één van de laatst overgebleven tropische bossen in Oeganda. Met het beschermen en aanplanten van bos wordt de biodiversiteit van het park hersteld. Daarnaast maakt het project op het gebied van werkgelegenheid een groot verschil voor de lokale bevolking.

Aanmelden voor het Bosspaarplan

Meld je aan voor het Bosspaarplan door een e-mail te sturen naar bosspaarplan@greenchoice.nl. Geef aan wat je klantnummer is en de gewenste maandelijkse bijdrage. Je kan kiezen voor een maandelijkse bijdrage van €5 (twee bomen per maand), €10 (4 bomen per maand) of €15 (6 bomen per maand). Jouw bijdrage schrijven we tegelijk met de maandelijkse energiekosten van je rekening af.

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en Aardgas met Natuur voor Morgen.

Bekijk onze tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor