Zoek de zon op met Greenchoice en Saman Groep

  • Je eigen stroom opwekken met de zon
  • Nu €350 korting bij de aanschaf van zonnepanelen
  • Een goed advies en soepele installatie door Saman Groep
Vraag zonnig aanbod aan

Wek je eigen stroom op met zonnepanelen

Ben je overtuigd van de kracht van de zon en wil je graag jouw eigen groene stroom opwekken? Zoek niet verder! In jouw regio (Zuidwest-Nederland) kun je via Greenchoice terecht bij Saman Groep. Wil je weten wat zonnepanelen jou kunnen opleveren? Onze partner geeft je graag vrijblijvend advies én biedt jou in samenwerking met Greenchoice extra voordeel. Ontdek waarom kiezen voor Greenchoice en Saman Groep de juiste stap kan zijn voor jouw woning!

Aanbod en installatie door Saman Groep

Saman Groep is een van de grotere installateurs van zonnepanelen in Zuidwest-Nederland. Je kunt bij hen rekenen op een goed advies én soepele installatie. Zij nemen je wensen door en gaan aan de slag met een op maat gemaakt plan voor jouw specifieke situatie. Na akkoord is de doorlooptijd tot aan installatie gemiddeld 4-6 weken. Bekijk hieronder wat je precies kunt verwachten:

1
Persoonlijk aanbod aanvragen
Vraag een aanbod op maat aan door digitaal een aantal vragen te beantwoorden. Eén van de adviseurs van Saman Groep neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een adviesgesprek.
Nr. 2
Aanbod op maat
Na het adviesgesprek ontvang je een aanbod op maat per e-mail. Hierin vind je het door Saman Groep aangeboden zonnepanelensysteem, de verwachte opbrengst, de benodigde investering en meer informatie over hun voorwaarden en garanties. 
Nr. 3
Voorbereiding
Ga je akkoord? Saman Groep gaat voor je aan de slag om de installatie zo goed mogelijk voor te bereiden. Zij bestellen alle materialen en plannen een installatiedatum.
Nr. 4
Installatie
Het is zover! De zonnepanelen worden vakkundig op je dak geplaatst. Daarna start je direct met het opwekken van je eigen zonne-energie. Vragen voorafgaand of na installatie? Saman Groep staat voor je klaar!

Samenwerking Saman Groep en Greenchoice

Samen willen we het leven op een positieve wijze comfortabeler maken, thuis en op het werk. Met de nieuwe samenwerking tussen Greenchoice en Saman Groep komt deze gezamenlijke visie een stap dichterbij. Samen kunnen we beter inspelen op de sterk toegenomen vraag naar energieoplossingen en Greenchoice klanten uit de regio Zuidwest-Nederland sneller laten profiteren van de zon.