Heeft corona invloed op de installatie van je zonnepanelen?

Greenchoice blijft ook in deze periode zonnepanelen bij jou thuis installeren en volgt daarbij zorgvuldig de richtlijnen 'Samen veilig doorwerken' van Techniek Nederland en van Bouwend Nederland. Je kunt dus ook nu gewoon je bestelling plaatsen.

Door de huidige situatie kan het wel iets langer duren voordat de zonnepanelen worden geplaatst. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht. 

Gaat de installatie door als ik ziek ben?

Als jezelf of mede bewoners(s) ziekteverschijnselen vertonen die corona gerelateerd zijn of als jij of je mede bewoner(s) in contact geweest zijn met mensen die mogelijk corona hebben, gaat de installatie van de zonnepanelen niet door. 

We verzoeken je om tijdig contact op te nemen om de afspraak te annuleren en te verplaatsen. 

Veelgestelde vragen

Welke maatregelen neemt Greenchoice bij het installeren van zonnepanelen in tijden van corona?
Greenchoice volgt de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van Bouwend Nederland en Techniek Nederland. Hierdoor zullen we met extra voorzorgsmaatregelen ervoor zorgen dat we veilig blijven werken tijdens de coronacrisis. 
Welke maatregelen worden er genomen?
  • Indien de installateur zelf gezondheidsklachten heeft, gaat de installatie niet door en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt;
  • Een dag voor de installatie wordt er contact opgenomen om te checken of de gezondheidssituatie nog steeds goed is;
  • De installateurs houden zich de maatregelen die horen bij 'werken op de bouwplaats' en aan de extra opgestelde algemene instructies. Zoals het frequent wassen van de handen met zeep, niezen en hoesten in de elleboog, het gebruik van papieren zakdoekjes en geen handen schudden.
Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Vragen? Wij helpen je graag!

010 850 06 61 Lokaal tarief
Op werkdagen tussen 9.00 en 17:00 uur
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg