Groene energie, van en voor Univé-leden

Samen met Univé bieden wij hun leden 100% zonnestroom die door agrarische Univé leden is geproduceerd voor een eerlijke prijs. Met een deel van de energieprijs worden namelijk de zonnepanelen op de daken van de agrariërs betaald. Zo dragen jij en andere Univé-leden bij aan het verduurzamen van de regio. Duurzame Zekerheid ‘van en voor leden', noemen we dat. Doe je ook mee?

Eerlijke prijs

Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Daarom besteedt Univé samen met Greenchoice 2 cent per kWh van jouw stroomprijs aan het verduurzamen van jouw regio. Dat levert een eerlijke prijs op voor de producerende agrariërs in de regio en voor jou thuis. Zo werken we samen aan een groener Nederland.

Verduurzaming van jouw regio

Met Duurzame Zekerheid van Univé draag je bij aan de verduurzaming van jouw regio. Hoe meer leden meedoen, hoe meer zonnepanelen er worden gelegd op de daken van de agrariërs in jouw buurt. Zoals bij het melkveebedrijf Berenbroek in Haaksbergen. Door Duurzame Zekerheid liggen er nu 2300 zonnepanelen op de stallen van Gerjan en Marianne Berenbroek. Hiermee kunnen er zo’n 200 huishoudens in de regio worden voorzien van zonnestroom.

Overstappen op groene energie van Duurzame Zekerheid?

Direct overstappen

Of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5461 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg