Lokaal Groen

100% zonnestroom en bosgecompenseerd gas

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Lekker bezig met je energie

Greenchoice is wéér uitgeroepen tot koploper op de stroommarkt! In het nieuwste duurzaamheidsonderzoek van Consumentenbond, Natuur & Milieu, Wise en Greenpeace worden we beloond met een 9,1. Dit prachtige cijfer krijgen we niet zomaar. Wij doen er alles aan om Nederland steeds groener te maken. En daarbij kunnen we jouw energie goed gebruiken!

Maak een groene keuze

Wij leveren uitsluitend groene stroom van Nederlandse bodem. Het wordt lokaal opgewekt, onder meer door onze eigen windmolens, onze klanten en de vele lokale energiecoöperaties die we steunen. Bij ons is duurzame stroom altijd te herleiden naar de bron. Als je kiest voor Lokaal Groen krijg je 100% groene zonnestroom uit Nederlandse zonprojecten. Die stroom komt uit zonnedaken van coöperaties, agrariërs én uit onze eigen zonprojecten. Allemaal duurzaam dichtbij dus. Het gas dat je van ons krijgt is altijd 100% bosgecompenseerd. 

Overstappen naar Greenchoice

  1. 1 Kies een pakket en looptijd en klik op 'Aanmelden'
  2. 2 Check de einddatum bij je huidige leverancier
  3. 3 Wij regelen jouw overstap
  4. 4 Na aanmelden heb je altijd 14 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

Zegt Greenchoice mijn huidige contract op?
Ja, bij een overstap zegt Greenchoice je contract bij je huidige leverancier op. Check voor de zekerheid de einddatum van je huidige leverancier. Zo voorkom je dat je vroegtijdig overstapt en eventueel een boete krijgt van je huidige leverancier.

Let op! Wij kunnen je huidige contract alleen opzeggen als het adres dat je bij ons aanmeldt hetzelfde is als waar je door je oude leverancier geleverd krijgt. Ga je verhuizen en kies je voor je nieuwe adres energie van Greenchoice? Dan geldt dit niet als overstap en moet je zelf je opzegging doorgeven aan de leverancier van je oude adres. Het nieuwe adres meld je bij ons als een verhuizing.
Tot wanneer kan ik mijn contract kosteloos annuleren
Als je als kleinverbruiker (consument) een contract aangaat bij Greenchoice, heb je na je aanmelding 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd waarin je de overeenkomst kosteloos kunt ontbinden. Na deze termijn is het contract rechtsgeldig en moet je rekening houden met een opzegtermijn. Heb je twijfels over je keuze en denk je over afmelden bij Greenchoice? Neem dan contact met ons op via 010 747 02 22.

Als wij je (spoed)aanmelding binnen 14 kalenderdagen hebben verwerkt en je binnen deze periode gebruikmaakt van de wettelijke bedenktermijn, dan brengen wij de kosten voor het geleverde gas en/of stroom bij jou in rekening conform de voorwaarden.

Welke gegevens heeft Greenchoice van mij nodig bij aanmelden?
Voor je aanmelding hebben wij jouw persoons-, adres-, contact- en betalingsgegevens nodig. Houd dus ook je volledige IBAN bij de hand.

Greenchoice meest duurzame energiemerk

In 2019 zijn we uitgeroepen tot het meest duurzame energiemerk van Nederland tijdens de Sustainable Brand Index Awards!

9/10

Beoordeeld met een 9,1 als één van de duurzaamste energieleveranciers

Consumentenbond, Natuur & Milieu, Wise en Greenpeace

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6658 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg