Isoleer je huis tot in de puntjes

  • Nu € 150 korting
  • Gratis advies aan huis
  • Korte wachttijden
Vraag gratis advies op maat aan

Dát is de positieve energie van Greenchoice

Een effectieve manier om energie te besparen, is het goed isoleren van je huis. Onze samenwerkingspartner komt graag bij je langs om te kijken wat voor jouw situatie de best mogelijke isolatiemaatregelen zijn. Ook staan ze voor je klaar als je hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van subsidie. En je krijgt nu tijdelijk €150 korting op je offerte voor isolatiemaatregelen. Mooi meegenomen! Vraag nu gratis een vrijblijvend advies aan huis aan. 

*Deze kortingsactie geldt tot en met 31 december 2023 en is niet te combineren met overige acties of voordeel.

Zo werkt het

Het (nog) beter isoleren van je huis is makkelijker dan je denkt! Volg deze vier stappen en isoleer je huis van dak tot vloer en alles ertussen.

Aanmelden
Onze partner neemt telefonisch contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
Bezoek aan huis
Een expert komt bij je langs om te kijken wat de best passende isolatiemaatregelen zijn voor jouw situatie. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte. 
Datum plannen
Als je akkoord gaat met de offerte, wordt er een datum gepland waarop de installatie-experts aan de slag gaan.
Subsidie aanvraag
Voor isolatiemaatregelen is er vaak subsidie beschikbaar. Onze partner helpt je graag bij de aanvraag. 

Wil je nog meer positieve energie van ons krijgen? Dan kan dit ook interessant zijn

Een shirt met een smiley aan de waslijn, wapperend in de wind

Stap ook over op Greenchoice

Zoek je de zekerheid van een vast contract? Of ga je toch liever voor de vrijheid van variabel? Ontdek zelf welk contract het beste bij jou past en profiteer nu van een scherp tarief.

Haal het zonnetje in huis

Met je eigen zonnepanelen word je nog vrolijker van de zon. Binnen enkele weken liggen ze al op je dak. Onze adviseurs maken graag een vrijblijvend aanbod zodat je het maximale uit de zon kunt halen.

Een warm huis en toch minder energiekosten

Minder gas verbruiken, maar wel een warm huis. Met een warmtepomp kan het. Onze samenwerkingspartner kan je precies vertellen wat het beste is voor jouw situatie.

De kracht van positieve energie

Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit wind en zon, door opgewekt naar morgen te kijken én door samen slimme keuzes te maken. Zo wordt alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.