DÍT IS DE POSITIEVE ENERGIE VAN GREENCHOICE

  • Bijdragen aan natuurprojecten
  • Samen energie opwekken
  • 100% groene stroom tanken met onze laadpas

Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit wind en zon, door opgewekt naar morgen te kijken én door samen slimme keuzes te maken. Al ruim 20 jaar bouwen aan een energietransitie die voor en van iedereen is. Zo wordt alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.

Groene stroom uit Nederland

Bij Greenchoice krijg je 100% groene stroom van zonnepanelen en windmolens in Nederland. En nog tegen een aantrekkelijk tarief ook!

Nóg meer uit de zon halen

Met je eigen zonnepanelen word je nog vrolijker van de zon. Binnen enkele weken liggen ze al op je dak en begin je direct met stroom opwekken. Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden. Tijdelijk krijg je 10% korting!

Stap voor stap van het gas af

Je huis winterklaar, maar toch minder gas verbruiken? Dat kan met een warmtepomp! Onze gespecialiseerde partner vertelt je vrijblijvend wat er in jouw huis mogelijk is. Tijdelijk krijg je tot wel € 500 korting!

Meer natuur en biodiversiteit

Wereldwijd draagt Greenchoice bij aan natuurprojecten. Van het aanplanten van voedselbossen en het beschermen van oerwouden tot het herstellen van mangroves. Allemaal projecten die CO₂ reduceren of opslaan, biodiversiteit verhogen én bijdragen aan de lokale gemeenschap.

Samen met anderen stroom opwekken? Zo doe je dat

Niet iedereen kan zonnepanelen plaatsen. Maar gelukkig is er nog een optie om zelf stroom op te wekken: meedoen aan een energiecoöperatie! Dat zijn mensen die samen groene stroom opwekken. Ontdek hoe jij je kunt aansluiten.

Nog meer positiviteit

Greenchoice ‘Industrie Leider’ in Sustainable Brand Index 2023

Greenchoice ‘Industrieleider’ in Sustainable Brand Index 2024

Greenchoice is het best scorende merk in de energiesector volgens de Sustainable Brand Index 2024, een onderzoek waarin consumenten aangeven welke merken zij het meest duurzaam vinden.

Onze klantbeoordeling is een 7,8!

7,8/10
6967 beoordelingen geverifieerd door de
Duim omhoog
vd Weerd
10/10

Zeer tevreden, transparant bedrijf. Goed werkende app

Duim omhoog
Ralf
10/10

Zeer tevreden