Dát is de positieve energie van Greenchoice

Een energietransitie waar iedereen van kan profiteren

Wij geloven dat het kan! Met het licht op groen, de zon op het dak en de wind in de rug, willen we de energietransitie laten werken voor iedereen. We zijn al met ruim 600.000 klanten en kunnen ook jouw positieve energie goed gebruiken. Sluit jij je bij ons aan? 

Stap over op Greenchoice

Bij ons kies je voor 100% groene stroom uit Nederlandse zon- en windparken. Het gas dat wij leveren, is aardgas, maar wel gecombineerd met het herstellen van natuur en het aanplanten en beschermen van bos in het binnen- en buitenland. Zoek je de zekerheid van een vast contract? Of ga je toch liever voor de vrijheid van variabel? Ontdek zelf welk contract het beste bij jou past.

Haal het zonnetje in huis

Met je eigen zonnepanelen word je nog vrolijker van de zon. En bij ons liggen ze al binnen enkele weken op je dak. Onze adviseurs maken graag een vrijblijvend aanbod zodat je het maximale uit de zon kunt halen.  

Een warm huis, maar toch minder energiekosten

Minder gas verbruiken, maar wel een warm huis. Met een warmtepomp kan het. Onze samenwerkingspartner kan je precies vertellen wat het beste is voor jouw situatie. Vraag nu gratis een vrijblijvend advies op maat aan.

Isoleer je huis tot in de puntjes

Een effectieve manier om energie te besparen, is het goed isoleren van je huis. Onze samenwerkingspartner komt graag bij je langs om te kijken wat voor jouw situatie de best mogelijke isolatiemaatregelen zijn. Ook staan ze voor je klaar als je hulp kunt gebruiken bij het aanvragen van subsidie. Vraag nu gratis een vrijblijvend advies aan huis aan.

De kracht van positieve energie

Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit wind en zon, door opgewekt naar morgen te kijken én door samen slimme keuzes te maken. Zo wordt alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.

Waarderingen waar wij positieve energie van krijgen

Klantvriendelijkste energieleverancier 2023

Consumenten vinden Greenchoice de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Dit blijkt uit het grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse.

Sustainable Brand Index 2023

Greenchoice wordt door consumenten gezien als meest duurzame merk in de energiesector volgens de Sustainable Brand Index 2023, een onderzoek waarin consumenten aangeven welke merken zij het meest duurzaam vinden.