Barbara Zuiderwijk nieuwe commissaris van Greenchoice

27 mei 2020

Vandaag maakt duurzame energieleverancier Greenchoice bekend dat Barbara Zuiderwijk (38) vanaf 1 mei 2020 is toegetreden tot de Raad van Commissarissen (RvC).

Zuiderwijk is één van de oprichters van Green Giraffe, een financieel adviesbureau gespecialiseerd in duurzame energie. Ze is benoemd op voordracht van de Ondernemingsraad van Greenchoice. Haar voordracht is gebaseerd op haar ervaring in de energiewereld, in het bijzonder ten aanzien van het structureren en financieren van duurzame energieprojecten. Ze beschikt over brede financiële kennis en heeft ervaring op het gebied van risicomanagement.

Zuiderwijk vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Pierre Vincent. Hij was sinds 2014 als commissaris aan de groene energieleverancier verbonden en nam op 1 mei afscheid. De RvC bedankt hem voor zijn inzet en toewijding aan de ontwikkeling van Greenchoice.

Na deze wijziging bestaat de Raad van Commissarissen uit de volgende leden: Maarten Das (voorzitter), Tiny Sanders, Michiel Rexwinkel, Hans Bongartz en Barbara Zuiderwijk.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Van Nelle Fabriek kiest voor Greenchoice

30 mei 2018

Vier-op-een-rij: Greenchoice beste energieleverancier 2015

26 februari 2016

De eerste Echt Groene Kerstboom

17 december 2015
Logo Greenchoice Greenchoice
3,5 5
Greenchoice 4,1 5190 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg