Vier-op-een-rij: Greenchoice beste energieleverancier 2015

Nieuwsbericht • 26 februari 2016

Voor het vierde jaar op rij komen we als beste leverancier uit het onderzoek van Gaslicht.com. Met een totaalcijfer van 8,2 voor het jaar 2015 steken we met kop en schouders boven alle leveranciers uit. We krijgen deze hoge waardering vooral voor ‘de scherpe (teruglever)tarieven, de kwaliteit en bereikbaarheid van de klantenservice en de aandacht voor duurzaamheid’. Gaslicht.com onderzoekt doorlopend hoe tevreden energieklanten zijn. Op dit moment is onze ‘tussenstand’ zelfs een 8,5: gevolgd door E-on (7,8), Engie (7,6), en Essent (7,6).

Gaslicht Award ‘Beste Energieleverancier 2015’

Het jaarcijfer bestaat uit duizenden klantenreviews, een jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek en de kwaliteitstoets van vergelijkingssite Gaslicht.com zelf. Leveranciers worden beoordeeld op prijs, facturering, overstapproces, webcare, klantenservice, contractvoorwaarden en duurzaamheid. Greenchoice scoort van alle leveranciers voor de vierde keer op rij het beste totaalcijfer over het hele jaar. Met een 8,2 is dat een stuk hoger dan de runner up.

‘De beste worden is knap, de beste blijven nog knapper’, zegt Gaslicht.com erover.

Allergrootste echt groene leverancier

Onze CEO Evert den Boer: “Wij zijn enorm blij met deze steevast hoge waardering van onze klanten. De traditie van ‘beste leverancier’ zetten we graag voort. Wij leveren als enige al bijna 15 jaar uitsluitend 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas aan inmiddels bijna 400.000 klanten. Daarmee zijn we de allergrootste écht groene energieleverancier. Ook dit jaar groeit onze productie van Nederlandse stroom flink. En steeds meer van onze klanten kiezen ervoor om zelf energie op te wekken of hun huizen te isoleren en energie te besparen. Wij helpen ze met plezier om ‘baas over hun eigen energie’ te zijn.’

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice wint Award Klantvriendelijkste Energieleverancier 2017!

21 april 2017

Ondernemers: Bespaar én verdien met duurzame energie

05 oktober 2016

KiesZon plaatst 9.576 zonnepanelen bij De Ree Holland

24 oktober 2019
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg