Ik ben trots op onze bosprojecten

Michelle • 04 augustus 2016

Michelle is een van de enthousiaste medewerkers van Team MKB bij Greenchoice. Zij vertelt u graag over haar dagelijkse bezigheden voor klanten, de band met collega’s en haar kijk op duurzaamheid!

Ervaren kracht
Michelle heeft ook bij een andere energieleverancier gewerkt, maar het werken bij Greenchoice is echt anders volgens haar. “Greenchoice is de grootste groene energieleverancier van Nederland. Vooral de bosprojecten voor de compensatie van CO2-uitstoot van het gasverbruik van klanten vind ik een ontzettend mooi initiatief. Daar mogen we als energieleverancier echt trots op zijn. De overstap naar Greenchoice was voor mij dan ook vrij snel gemaakt.”

200% achter duurzaamheid
Michelle vertelt enthousiast verder: ‘Wat ik fijn vind aan het werken bij Greenchoice is dat je werkt met jonge gemotiveerde collega’s. Iedereen vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk en staat hier 200% achter. Er heerst een positieve werksfeer. Je krijgt veel verantwoordelijkheid vanwege de platte en prettige organisatiestructuur. Iedereen krijgt hier de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en mee te denken om processen en klantbeleving nog meer te verbeteren. Want dat laatste, daar draait het natuurlijk allemaal om. Dankzij de keuze van klanten voor onze duurzame energie kunnen wij werken aan onze groene doelen.”

Plezier in je werk
“Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de online aanmeldingen, opzeggingen en verhuizingen. Daarnaast verwerk ik binnengekomen offertes met nieuwe aanmeldingen en contractverlengingen. En natuurlijk houd ik mij bezig met het continu verbeteren van deze processen. Daarnaast help ik met veel plezier dagelijks MKB-klanten met al hun vragen; voornamelijk over groene energie of zelf energie opwekken.”

Goed, groen en voordelig
Op de vraag of Michelle aan de telefoon ook merkt dat MKB-klanten specifiek voor duurzaamheid kiezen, is haar antwoord “Absoluut! Klanten kiezen bewust voor ons als duurzame leverancier in combinatie met scherpe tarieven en een goede klantenservice. Hun keuze voor groene energie gaat vaak gepaard met de ambitie om steeds duurzamer te ondernemen. Het is bijzonder om in dat proces met ondernemers mee te kunnen denken.” En dat is precies waar Michelle energie van krijgt.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Nederlander te opgewekt over klimaatdoel duurzame energie

17 mei 2018

Greenchoice meest duurzame energiemerk van Nederland

25 maart 2021

Greenchoice maakt stroomnet stabiel met biogas

03 mei 2017
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg