Trots op mega zonnestroomproject KiesZon

Nieuwsbericht • 02 december 2014

Ons dochterbedrijf KiesZon sloot deze week een grote overeenkomst met staalbedrijf ThyssenKrupp Materials Nederland voor het bouwen van een mega zonnestroomproject van 2,3 MW. Het project bestaat uit ongeveer 9.000 zonnepanelen en is daarmee meteen ook één van de grootste zonnestroomprojecten van Nederland. KiesZon investeert in de zonne-installaties en zorgt voor de ontwikkeling en exploitatie. Voorjaar 2015 start de bouw.

De 9.000 panelen worden verspreid over twee locaties: 6.000 voor de vestiging van ThyssenKrupp in Veghel en 3.000 voor die in Zwijndrecht. Afgelopen maanden is door ThyssenKrupp en KiesZon intensief samengewerkt. Voor Thyssen Krupp is het zonnestroomproject een belangrijke bijdrage aan duurzame bedrijfsdoelstellingen. Het project is mede mogelijk dankzij een SDE+ subsidie. ThyssenKrupp gaat voor haar zonnestroom ongeveer hetzelfde betalen als voor haar huidige niet-groene stroom. KiesZon is de eerste tien jaar eigenaar van de zonnepanelen, daarna gaat het eigendom over op ThyssenKrupp Materials Nederland.

Wij zijn trots op de betrokkenheid van onze dochteronderneming KiesZon bij dit grote zonneproject. Met het aansluiten van een groot internationaal bedrijf komt ons doel steeds dichterbij: bewust omgaan met energie en 100% groene stroom uit Nederland.

Contact voor mediavragen:

Frank Heijckmann, Algemeen Directeur KiesZon
Telefoon: 06 - 49 10 10 82, e-mail: Frank.heijckmann@kieszon.nl

 

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice alweer 'Beste uit Test' Consumentenbond

25 oktober 2016

Greenchoice versterkt duurzame energiemarkt met overname Qurrent

15 augustus 2018

Ondernemers: Bespaar én verdien met duurzame energie

05 oktober 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6611 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg