Trots op groene koploperspositie

Nieuwsbericht • 08 december 2014

In Kassa Groen van vanavond presenteren Consumentenbond, Hivos, Natuur & Milieu en Greenpeace hun ranglijst van meest duurzame energieleveranciers.

Wij zijn bijzonder trots op onze plek als duurzame koploper in groene energie. Van de grotere Nederlandse energieleveranciers halen wij, en dus ook onze bijna 400.000 klanten, het hoogste rapportcijfer: een fraaie 7,7. Daarmee steken we met kop en schouders boven andere grotere leveranciers uit. Wij zijn blij dat Nederland alsmaar groener wordt doordat mensen kunnen kiezen voor écht duurzame energie. En het is óók goed dat er steeds meer nieuwe kleine energieleveranciers komen die daar, net als wij, hun bijdrage aan leveren en ons groene voorbeeld volgen.

We stijgen op deze ladder van duurzaamheid door constant te investeren in duurzame energieopwekking waarbij we steeds meer groene stroom uit Nederland halen. Tienduizenden van onze klanten wekken al zelf zonnestroom op. We krijgen onze groene stroom van tientallen biovergisters en uit honderden windmolens. Wij zijn ook nog steeds de enige energieleverancier die op hele grote schaal het gasgebruik van klanten compenseert met klimaatprojecten. Al sinds 2001 werken wij - met inmiddels 200 medewerkers - met volle overtuiging aan onze groene doelen: een schonere wereld door bewust en duurzaam omgaan met energie.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

KiesZon lanceert APK voor zonnestroomsystemen

16 mei 2017

Thuis meer zelf groene stroom opwekken

27 maart 2014

Loyaliteitsprogramma Samen Greenchoice van start

05 februari 2020
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg