Reactie Greenchoice artikel Trouw

12 november 2016

In dagblad Trouw staat vandaag een artikel over de langslepende onenigheid tussen en binnen aandeelhouders van Greenchoice. Dat zijn Energie Concurrent (70% aandeelhouder) en Eneco (30%). Hun conflict gaat over beleid uit het verleden. Wel zijn we hier als Greenchoice belanghebbende in. Zeker ook omdat we graag willen dat er een oplossing wordt gevonden, zodat de zaak kan rusten. Dus zorgen we ervoor dat we de ontwikkelingen goed volgen en waar nodig uitleg of informatie geven.

We blijven er vol vertrouwen van uitgaan dat er tussen de aandeelhouders een oplossing gevonden gaat worden. Het blijft natuurlijk vervelend voor Greenchoice om op deze manier in de aandacht te staan. Zo’n zakelijke ruzie staat ver weg van onze dagelijks werk: bijna 400.000 klanten helpen met hun duurzame energie. Daar zetten we ons allemaal hard voor in. Ook is Greenchoice vol enthousiasme bezig met het vieren van ons vijftienjarig bestaan, de introductie van BOKS en onze nieuwe strategie voor nóg meer duurzame energie.

Toch willen we graag iets zeggen in reactie op dergelijke mediaberichten, omdat het ons nu eenmaal raakt. En omdat we het belangrijk vinden om open te zijn over de zaken die ons en onze omgeving aangaan. Intussen is Greenchoice dankbaar voor het vertrouwen dat wij al vijftien jaar lang verdienen en krijgen van klanten en partners. Als u vragen heeft, stel ze dan gerust aan ons via vragen@greenchoice.nl of onze webcare op Twitter of Facebook.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

27 mei 2021

Niet aardkloten maar aanpoten

13 maart 2019

Financiering windpark Greenport Venlo rond

23 april 2021
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg