Greenchoice valt in de prijzen

20 april 2018


Het was een mooie avond. We ontvingen gisteren drie prijzen! Zo mogen we ons komend jaar zowel het meest duurzame energiemerk van Nederland als de klantvriendelijkste energieleverancier noemen. En dan kregen we ook nog een Technology Award voor onze energieservice BOKS. De onderscheidingen werden gisteravond in Amsterdam bij het event van de Sustainable Brand Index en bij de Customer First Awards in Utrecht uitgereikt.

De Sustainable Brand Index is gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek van meer dan 35.000 interviews onder consumenten. Duurzaamheid, branding en communicatie van consumentenmerken worden met het onderzoek in kaart gebracht en geanalyseerd. Overall scoren we dit jaar een derde positie, na Tony’s Chocolonely en Tesla. Het is fantastisch om zo te worden gewaardeerd! Binnen de energiesector zijn we zelfs nummer één. Daarmee mogen we ons dus het meest duurzame energiemerk van Nederland noemen.

Customer First Awards
De Customer First Awards worden georganiseerd door Stichting NCCA, SAMR Marktvinders en CustomerFirst. In totaal werden in het Beatrix Theater vier vakprijzen en meerdere publieksprijzen uitgereikt. Wij ontvingen een vakprijs (Technology Award) voor onze energieservice BOKS en een publieksprijs. Consumenten vinden ons ook dit jaar weer het meest klantvriendelijke bedrijf in de energiesector. Prachtige erkenning van onze klanten. Het bewijst dat goed luisteren en een glimlach gewaardeerd worden.

We doen het natuurlijk niet voor de prijzen. Maar als prijzen winnen betekent dat we opvallen en de juiste dingen doen, krijgen we ze graag. Vol energie gaan we nu dan ook gewoon weer door. We blijven investeren in kennis, technologieën en duurzame projecten, zodat we samen met jou voorop blijven lopen! Zo bouwen we samen aan een betere wereld met de inzet van 100% groene energiebronnen uit eigen land.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Op grote hoogte: de windmolen van de toekomst

27 maart 2017

Aanvullende maatregelen om energiebesparing te versnellen

24 mei 2017

Groeiende vraag naar warmtepompen

20 januari 2021
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg