Greenchoice maakt familiepark Plaswijckpark duurzamer

Nieuwsbericht • 03 april 2019

Afgelopen maand is Greenchoice trotse partner geworden van Rotterdams familie- en attractiepark Plaswijckpark. Plaswijckpark wordt met de hulp van Greenchoice duurzamer dan ooit. Vandaag werd tijdens de seizoensopening het plan getoond en de nieuwe elektrische trein gepresenteerd die Greenchoice (mede) mogelijk heeft gemaakt.

We gaan graag in zee met bedrijven en organisaties met groene ambities, die zich écht hard willen maken voor duurzaamheid. Samen maken we Nederland zo steeds groener. Plaswijckpark is een recreatieplek met een duidelijke focus op de natuur, dat maakt het een goede match met Greenchoice. Samen strijden we voor het behoud van de Nederlandse natuur en duurzaamheid staat bij ons allebei hoog in het vaandel.

Groene samenwerking
Plaswijckpark is ook klant geworden van Greenchoice waardoor het park nu volledig draait op groene stroom van Nederlandse bodem. Ook is er de ambitie om het park van zonnepanelen te gaan voorzien. En als klap op de vuurpijl is de nieuwe volledig elektrische boemeltrein (mede) mogelijk gemaakt door Greenchoice.

Dit ritje wordt mede mogelijk gemaakt door Greenchoice
De nieuwe elektrische trein, die dagelijks rondjes rijdt door het park, vervangt de huidige dieseltrein. De nieuwe trein heeft 4 wagons en is geschikt voor jong en oud. Binnenkort komen er ook nog mooie stickers op de trein, die de duurzaamheidsboodschap van het park en de samenwerking met Greenchoice zullen benadrukken. Zo hopen we samen ook bezoekers bewust te maken van het belang van groene energie.

Ontdek Plaswijckpark
Al sinds 1923 is Plaswijckpark gevestigd in Hillegersberg-Schiebroek. Het park bestaat uit verschillende onderdelen. Zo zijn er een rozentuin en een Engelse tuin, maar ook diverse speeltuinen, een verkeerstuin en een ‘dierenwijck’, waar de bezoeker allerlei dieren zoals alpaca’s, neusberen en apen kan zien.

We kijken uit naar de samenwerking en alle mooie duurzaamheidsplannen. En zodra de trein zijn nieuwe jasje heeft, delen we er hier uiteraard foto’s van.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Bosgecompenseerd gas: drie vliegen in een klap

16 april 2015

Grote belangstelling voor crowdfunding Schiedam

08 februari 2016

De Warme Huizendagen komen er weer aan!

22 oktober 2018
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg