100% elektrische Opel Ampera-E voor Greenchoice

25 januari 2018

Als één van de weinigen in Nederland mag Greenchoice de weg op met een splinternieuwe 100% elektrische Opel Ampera-E met een actieradius op papier van 520 km NEDC en een 60 kWh batterij. Financieel directeur Martin van Sleeuwen ontving de sleutels van de nieuwe Opel Ampera-E uit handen van salesmanager Niels Braamse van Kyotolease. Bij de aflevering waren ook aanwezig Bram Kok van de facilitaire afdeling van Greenchoice en de vertegenwoordigers van de United Economy binnen Greenchoice Karel Zegers en Rosa Tilman. We betalen de 100% elektrische auto aan Kyotolease namelijk in Uniteds (de circulaire munt van United Economy) in plaats van in euro’s.

 

Nederland steeds groener maken

Voor Greenchoice is de deelname aan circulair geld vooral ingegeven vanuit onze duurzame missie om Nederland steeds groener te maken.  De duurzame partijen binnen het netwerk United Economy, waaronder ook Kyotolease, betalen elkaar met de circulaire munt United. Eén United staat gelijk aan één euro. Zo bouwen de partners binnen het netwerk samen aan een eerlijke, sociale en groene economie.

We zijn dan ook trots op deze volledig groene transacties; van een groene leaseauto tussen twee groene bedrijven op een duurzame manier verhandelt in Uniteds!

Meer over betalen in Uniteds?

De United Economy is een netwerk van ondernemers in Nederland waar Greenchoice lid van is. We bouwen samen actief aan een eerlijke, sociale en groene economie met eigen spelregels die we als ondernemers met elkaar afspreken. Een daarvan is circulair geld. Dit geld blijft in het netwerk en kan bij elke besteding weer opnieuw waarde creëren. Kijk op www.unitedeconomy.nl voor meer informatie.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Duurzaam aan top: drie awards op rij

19 maart 2015

De app: voor en door klanten

19 april 2016

Geef zon de subsidie die het verdient

21 juni 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg