Nu 50 energiecoöperaties bij Greenchoice: LochemEnergie sluit zich aan

Lokaal duurzaam nieuwsbericht • 13 februari 2017

LochemEnergie kiest voor Greenchoice als nieuwe samenwerkingspartner en leverancier van duurzame energie voor haar leden. Daarbij keek de coöperatie onder meer naar klanttevredenheid en service, tarieven en vergoedingen én naar de manier waarop Greenchoice LochemEnergie kan ondersteunen bij de lokale productie van duurzame energie.

Nieuwe energieprojecten opzetten
LochemEnergie is al jaren bezig met duurzame energie: de coöperatie heeft circa 800 leden en actief in diverse lokale energieprojecten. Denk aan eigen zonneparken maar ook het aanbieden van elektrische deelauto’s.

Paul Stolte van LochemEnergie is blij met Greenchoice als nieuwe samenwerkingspartner: “Een deel van onze leden was al klant bij Greenchoice en daar hoorden we goede geluiden over. Ook vroegen we andere coöperaties naar hun ervaringen met Greenchoice. De inzet en bijdrage van Greenchoice als vaste partner kunnen we goed gebruiken om meer nieuwe duurzame lokale projecten te starten.”

Flexibele daadkracht
Greenchoice gaat LochemEnergie, dat voornamelijk draait op vrijwilligers, actief ondersteunen bij leden- en klantwerving, verzorgen van de administratie voor huidige Lochemse Energieprojecten en het samen realiseren van nieuwe projecten in de hele gemeente Lochem. Samen versnellen we de transitie naar 100% duurzame energie en een schonere wereld!

Vijftigste coöperatie
LochemEnergie is de vijftigste coöperatie die zich bij ons aansluit. Jeroen Vanson, manager Klantprojecten bij Greenchoice zegt daarover:

“Steeds meer coöperaties stappen over op ons omdat wij beter passen bij hun organisatie en hun beeld van de toekomst dan conventionele leveranciers. Voor ons is LochemEnergie een geweldige aanwinst. LochemEnergie timmert al jaren aan de weg en heeft al veel gedaan voor de duurzame energietransitie. In lijn met onze strategie ‘Duurzaam Dichtbij’ werken we graag met hen aan nog meer lokale energieprojecten. We zijn allebei ervaren partijen, dat klikt heel erg goed. En onze gecombineerde ervaring kan ook erg nuttig zijn voor andere coöperaties."

undefined

Foto: Jeroen Vanson, Manager Klantprojecten bij Greenchoice

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Op grote hoogte: de windmolen van de toekomst

27 maart 2017

Nederland loopt warm voor energiebesparing op Greenchoice Warme Truiendag

05 februari 2015

Samen aandacht vragen voor het belang van de natuur

15 oktober 2019
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6658 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg