De koffie staat zaterdag klaar bij een duurzame huiseigenaar

Nieuwsbericht • 22 oktober 2014

Aanstaande zaterdag 25 oktober 2014 vindt voor de tweede keer de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Door heel Nederland stellen zo’n tweehonderd trotse woningeigenaren hun huis open en vertellen zij graag over het verduurzamen van hun woning.

Een ervaringsverhaal van een huiseigenaar uit de buurt helpt bij het maken van energiezuinigere stappen in de eigen woning. De opening van de huizenroute vindt die zaterdag om 10 uur plaats in Zwolle. Greenchoice ondersteunt de organisatie van de route omdat energiezuinig wonen perfect aansluit op de groene doelen van de duurzame energieleverancier.

Ervaringsverhalen
'Ervaringen van anderen zijn goed bruikbaar om in je eigen huis je energierekening omlaag te krijgen. Ook verhalen over comfort, isolatiematerialen, groendaken en het hele proces van verduurzamen zijn leerzaam. Elk verhaal is uniek en helpt je op weg om je eigen huis duurzamer te maken,’ aldus een reactie van een enthousiaste bezoeker in 2013.

Opening
Wethouder Duurzaamheid Filip van As van Zwolle opent op 25 oktober om 10 uur de Nationale Duurzame Huizen Route met het hijsen van de vlag en een rondleiding op de W. Barentszstraat 67 in Zwolle.

Inschrijven
Van bezoekers wordt wel gevraagd zich vooraf in te schrijven. Op de site zijn bij elke woning de openingstijden aangegeven www.duurzamehuizenroute.nl

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Duurzaam tot in de puntjes

06 mei 2016

Eerste WINDpostcoderoos: nieuw leven voor oude kleine windmolens

06 oktober 2016

Duurzame samenwerking met Windunie: goed voor klanten en windmolenaars

22 september 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6658 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg