Introductie United Economy

Nieuwsbericht • 23 oktober 2018

Klik hier om je aan te melden

Sinds 2017 is Greenchoice lid van United Economy, een coöperatie van duurzame organisaties. We betalen elkaar met een alternatieve munteenheid, de United. Uniteds circuleren alleen tussen de leden van het netwerk, in de reële economie van goederen en diensten. Er kan niet mee worden gespeculeerd. Op deze manier bouwen we samen met de andere leden waaronder Triodos Bank, Peeze en Mudjeans aan een eerlijke, sociale en groene economie.

Maak kennis met United Economy

Op donderdag 8 november (van 15:00 tot 17:30 uur) organiseert Greenchoice, samen met Kyotolease, voor haar duurzame netwerk een introductie tot United Economy. Matthijs Bierman, directeur van Triodos Bank Nederland, zal als onderdeel van het programma een toelichting geven over de noodzaak van een duurzame economie en de rol die een alternatieve circulaire munt hierin kan spelen.

Meld je aan!

Wil je weten of dit ook interessant is voor jouw organisatie? Meld je nu aan voor onze introductie tot United Economy via dit formulierAlvast wat inlezen over de coöperatie? Ga naar www.unitedeconomy.nl of lees het artikel over United Economy in Trouw. 

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Eerste WINDpostcoderoos: nieuw leven voor oude kleine windmolens

06 oktober 2016

Friet met een verhaal

26 juli 2016

Het zonteam komt naar je toe voor de zomer

02 februari 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5153 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg