Introductie United Economy

Nieuwsbericht • 23 oktober 2018

Klik hier om je aan te melden

Sinds 2017 is Greenchoice lid van United Economy, een coöperatie van duurzame organisaties. We betalen elkaar met een alternatieve munteenheid, de United. Uniteds circuleren alleen tussen de leden van het netwerk, in de reële economie van goederen en diensten. Er kan niet mee worden gespeculeerd. Op deze manier bouwen we samen met de andere leden waaronder Triodos Bank, Peeze en Mudjeans aan een eerlijke, sociale en groene economie.

Maak kennis met United Economy

Op donderdag 8 november (van 15:00 tot 17:30 uur) organiseert Greenchoice, samen met Kyotolease, voor haar duurzame netwerk een introductie tot United Economy. Matthijs Bierman, directeur van Triodos Bank Nederland, zal als onderdeel van het programma een toelichting geven over de noodzaak van een duurzame economie en de rol die een alternatieve circulaire munt hierin kan spelen.

Meld je aan!

Wil je weten of dit ook interessant is voor jouw organisatie? Meld je nu aan voor onze introductie tot United Economy via dit formulierAlvast wat inlezen over de coöperatie? Ga naar www.unitedeconomy.nl of lees het artikel over United Economy in Trouw. 

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Hoe we samen klimaatdoelen wél gaan halen

23 april 2015

Greenchoice uitgeroepen tot meest duurzame merk van Nederland!

07 april 2017

Amsterdam sluit duurzaam energiecontract met energieleverancier Greenchoice

26 september 2018
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6611 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg