Hier doen we het niet voor!

Nieuwsbericht • 21 april 2017

Prijzen winnen is te gek. We zijn wéér de klantvriendelijkste en ook het duurzaamste merk van Nederland! Dat maakt ons trots. Maar ook ongeduldig, want die prijzen betekenen dat nog niet iedereen groene keuzes maakt. Duurzaam moet de standaard worden. Dan zijn die awards ook niet meer nodig.

Vriendelijk gaat het snelst

Wij geloven dat je met een glimlach sneller iets verandert. En dus zijn we superblij dat we twee keer verkozen zijn tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Wij hebben voor de 4e keer de CCDNA Award voor meest klantgerichte energieleverancier gewonnen. En afgelopen donderdag hebben we tijdens het CustomerFirst Gala de prijs voor Klantvriendelijkste Energieleverancier 2017 in ontvangst genomen. Samen gaan we keihard voor de planeet!

De duurzaamste

Greenchoice is bovendien verkozen tot duurzaamste merk van Nederland. Dat betekent dat heel veel mensen weten wat wij aan het doen zijn en wat ons doel is. En toch zeggen we het graag nog een keer: wij investeren in kennis, technologieën en duurzame projecten, zodat we samen met jou voorop blijven lopen. 

Dichtbij opgewekt

We weten wat we moeten doen: duurzaam dichtbij brengen. Dit doen we door groene keuzes voor iedereen vanzelfsprekend te maken: energie besparen én dichtbij opwekken. En we gaan verder. Samen met klanten, bedrijven en iedereen die Nederland duurzamer wil maken. Niets doen is geen optie. Als dát opvalt en we daar prijzen voor winnen, dan krijgen we die heel graag.

Het betekent dat we op de goede weg zitten. Zo bouwen wij samen met onze 400.000 klanten aan een betere wereld met de inzet van 100% groene energiebronnen uit eigen land.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Vooroplopers en aanpakkers gezocht

12 april 2019

Greenchoice ontwikkelt laadplein voor batterijcontainers

04 februari 2020

KiesZon lanceert APK voor zonnestroomsystemen

16 mei 2017
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6658 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg