Het zonteam komt naar je toe voor de zomer

Nieuwsbericht • 02 februari 2016

Zon op je dak is dé weg naar duurzame en goedkope energie. Investeren in zonnepanelen roept echter vaak veel vragen op. Wij helpen daarom klanten én niet-klanten bij het maken van een duurzame keuze die jarenlang stroom én geld oplevert. Tot de zomer organiseren we maar liefst 18 informatieavonden door heel Nederland om iedereen die vragen heeft over zonnepanelen te helpen. 

Investeer en bespaar
Tienduizenden Greenchoice-klanten wekken zelf groene energie op met zonnepanelen. En ieder jaar komen daar duizenden nieuwe zonnestroomproducenten bij. De kosten voor zonnepanelen verdienen zich makkelijk terug omdat de opwekker de zonnestroom zelf verbruikt en dus minder stroom van Greenchoice afneemt. De investering levert een winst op vergelijkbaar met 6% rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal). Dat is goed voor de portemonnee en voor de wereld. Uit recent onderzoek blijkt bovendien dat mensen die zelf energie opwekken het leuker vinden om met energiebesparing bezig te zijn én bewuster met de opgewekte energie omgaan.  

Informatieavond
Op de informatieavond krijgen bezoekers een presentatie van onze zonexperts over alles wat komt kijken bij zelf zonnestroom opwekken. In de speeddates met experts kunnen ze hun eigen situatie voorleggen, een online quickscan laten maken van hun dak of inschrijven voor een bezoek aan huis.

Greenchoice biedt deze service aan voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen. Ook niet-klanten van Greenchoice zijn van harte welkom. Toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk; meld u hier aan. 

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Greenchoice opnieuw meest duurzame energiemerk van Nederland

12 mei 2020

Nederland viert op 5 februari de tiende Warmetruiendag

26 januari 2016

Greenbattery geeft stroom buiten de gebaande paden

26 april 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg