Groene keuzes maken als woningprofessional

04 juli 2018


Als vastgoedprofessional weet je dat een nieuwe woning veel geregel betekent. Voor jezelf en voor je klanten. Het is dan ook een prettig idee als bij de sleuteloverdracht de belangrijkste aansluitingen en (nuts)voorzieningen snel en goed geregeld zijn. Onze partner PartnerPete neemt deze zorg voor u uit handen. Dat doen ze door kosteloos en binnen 24 uur in de woning alle aansluitingen te regelen voor de belangrijkste voorzieningen en diensten, waaronder duurzame energie. Drie keer raden wie die energie levert. Precies, wij.


Samenwerken met duurzaamste merk van Nederland
William Zietse, Commercieel Directeur PartnerPete (ArxGroep): “Greenchoice is een inspirerende partner om mee samen te werken. We zijn trots op de samenwerking met deze energieleverancier. Ze lopen voorop en staan voor duurzaamheid. Niet voor niets wonnen ze mooie prijzen zoals duurzaamste merk van Nederland in 2017. Dit jaar stonden ze op de derde plaats van de Sustainable Brand Index en deelden het podium met Tesla en Tony’s Chocolonely.”

Wat heeft de woningprofessional aan deze samenwerking?
Samen met PartnerPete bieden we makelaars, relocators of vastgoedprofessionals én hun klanten toegevoegde waarde. Paulien Jeurissen, salesmanager consumenten Greenchoice: “PartnerPete zorgt voor een snelle, professionele aansluiting van (nuts)voorzieningen en wij leveren de duurzame energieoplossing. Ook na de aansluiting of overstap zorgen wij natuurlijk voor een tevreden klant. We kunnen - indien gewenst - zelfs advies geven over het zelf opwekken van energie.”

Win-win: gemak, tevreden klanten en een betere wereld
Kortom, een win-win situatie: een snelle aansluiting, de scherpste tarieven en beste service voor iedereen. En dankzij onze groene energie ook nog een stap dichter bij een schonere wereld.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Samen met DGTL werken aan 100% groene festivalstroom

25 maart 2015

Greenbattery geeft stroom buiten de gebaande paden

26 april 2016

Naar nog meer schone Groengas-bussen in de stad

25 februari 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6611 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg