Greenchoice stapt op Spaac: bijzondere elektrische stadsfiets

Nieuwsbericht • 08 september 2016

Dankzij de succesvolle crowdfundcampagne ‘Spaac voor de Zaac’ is de elektrische stadsfiets van Spaac Motorized Bicycles vanaf nu voor iedereen te koop. De Delftse productontwerpers Jurrit Hollands en Jos Ramselaar haalden eerder in totaal 80.000 euro op om hun fiets in productie te krijgen. De eerste elektrische fietsen werden deze week officieel geleverd aan enkele crowdfunders van het eerste uur, waaronder Greenchoice.

Richard van Pelt van Greenchoice: “Als leverancier van groene energie investeren wij graag in duurzame mobiliteit voor onze medewerkers. De elektrische fiets van Spaac past heel goed bij ons innovatieve karakter. De fiets is erg mooi én handig voor onze collega’s om op plekken te komen waar dat met openbaar vervoer lastiger is. De Spaac heeft een bereik van tot wel 70 kilometer. Ik ben vanmiddag na de overhandiging binnen een uur heerlijk ermee in de zon van Den Haag naar Rotterdam gefietst. Zonder zweetdruppels. Dat ga ik vaker doen!”

Spaac scoort hoge ogen met zijn fraaie design, rijdt uitstekend en straalt door zijn eenvoud. De eerste klanten en berijders bevestigen ook dat de ontwerpers van Spaac een elektrische fiets ontwikkelden “waar je graag op gezien wordt”.

Deze video geeft meer uitleg over Spaac en de crowdfundcampagne.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Bart Rootliep versterkt Raad van Commissarissen Greenchoice

09 september 2020

Raad van Commissarissen voor groei

28 november 2014

Inspiratiebijeenkomst: aardgasloos ondernemen, hoe doe je dat?

15 maart 2018
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5153 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg