Greenchoice op hoge plek in MT500 Beste Bedrijven van Nederland

30 mei 2016

We scoren dit jaar een mooie 33e plaats in de totale top 500 van ‘De Beste Bedrijven’ van Nederland. Ieder jaar onderzoekt de MT500* wat managers, beslissers en leidinggevenden vinden van andere bedrijven. Bijzonder is dat zij alleen maar een oordeel vellen over bedrijven in hun eigen branche. Zij geven cijfers over drie dingen: 
klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering.

 undefined

 

Gewaardeerd door collega-bedrijven

Binnen onze eigen sector, de zogeheten nutsbedrijven, staan we op een fraaie tweede plek. De jarenlange hoge waarderingen die wij van klanten krijgen voor het helpen met hun groene energie zijn voor ons enorm belangrijk. Want daar doen we het tenslotte allemaal voor! Dit onderzoek laat zien dat collega-bedrijven ons ook erg goed vinden. Dat maakt het voor ons nog leuker om met 250 collega’s hard te werken aan onze groene doelen. Alweer 15 jaar leveren wij vol overtuiging uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas aan inmiddels bijna 400.000 klanten.

undefined

*Onderzoek: INSCOPE Research van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het onderzoek werd begin dit jaar voor de 16de keer gehouden.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Steeds meer groene energie uit de buurt

16 februari 2021

Klant Frits Lakemeier: "Samen beperken we CO2-uitstoot."

17 november 2015

Duidelijkheid voor Greenchoice na uitspraak Ondernemingskamer

10 juli 2014
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg