Greenchoice gaat voor Altijd Groen op HIER opgewekt

Nieuwsbericht • 20 oktober 2020

Van 18 t/m 20 november vindt de negende editie van HIER opgewekt plaats, hét grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. Hier ontmoet je iedereen die betrokken is bij lokale energieprojecten. Greenchoice is trotse partner en hoofdsponsor van dit verrassende en vrolijke evenement met het thema ‘Burgerkracht’. Voor het eerst gaat deze interactieve beurs geheel online.

 

Lokale opwekking iets voor jou? Meld je aan!

HIER opgewekt is een vrolijk evenement waar je een goede dosis positieve energie opdoet om verder te werken aan de energietransitie. Het is gericht op mensen van lokale energie-initiatieven en hun samenwerkingspartners – zoals overheden, warmtebedrijven,
energieleveranciers en serviceverleners. Maar ook voor overig geïnteresseerden is het evenement de moeite waard. Lokale opwekking ook iets voor jou? Klanten van Greenchoice ontvangen 60% korting op het evenement via het spaarprogramma Samen Greenchoice. Ben jij nog geen deelnemer? Klik dan hier om je gratis aan te melden. Zorg dat je erbij bent!

 

Altijd Groen

Het programma van HIER opgewekt bestaat uit meer dan 30 interessante deelsessies. Greenchoice verzorgt met het thema Altijd Groen twee inspirerende webinars, namelijk Naar Altijd Groen met flexibele sturing en opslag in de wijk van de toekomst, met als gastspreker Tom Westra van Spectral en Naar Altijd Groen met de combinatie van wind, zon én opslag met gastspreker Gerlach Velthoven van Energie Samen Rivierenland. Met deze sessies laat Greenchoice zien dat het flinke stappen maakt om vraag en aanbod van lokaal opgewekte groene energie steeds beter op elkaar aan te laten sluiten, zodat onze energievoorziening verder vergroend. Daarnaast kun je aanschuiven aan onze virtuele keukentafel of op bezoek in onze online stand. Kijk hier voor het globale programma. De definitieve invulling is vanaf 3 november bekend.

 

Climate Comedy Night

En heb je zin in een avondje onbeperkt lachen, alleen, met vrienden of familie? Meld je nu gratis aan voor de online & interactieve editie van de Climate Comedy Night op 18/11 met Martijn Koning, Kiki Schippers & Rayen Panday en doe mee met de online klimaatquiz! Meer weten? Kijk hier voor meer informatie!

 

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Inspiratiebijeenkomst: aardgasloos ondernemen, hoe doe je dat?

15 maart 2018

Toezichthouder ACM: Greenchoice mag Qurrent overnemen

30 augustus 2018

Greenchoice en Justdiggit vergroenen in Kenia en Tanzania

12 september 2019
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5695 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg