Greenchoice en Qurrent vallen in de prijzen

29 mei 2019

Het was een bijzondere avond gisteren. Het was twee keer prijs! Qurrent én Greenchoice zijn door de consument als meest klantvriendelijke energieleveranciers van Nederland benoemd. De onderscheidingen werden gisteren in Rotterdam uitgereikt tijdens The Customer Forum.

Voor de twaalfde keer werd het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland bekendgemaakt tijdens The Customer Forum, initiatief van CustomerFirst en SAMR. De Efteling is uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2019. Het pretpark stoot tweevoudig winnaar Coolblue van de troon. Ook maakte SAMR de acht branchewinnaars bekend. Hierbij is nadrukkelijk gelet op beschikbaarheid, beloftes nakomen, niet onnodig lastigvallen, niet moeilijk doen over formaliteiten, fouten toegeven en oplossen en oprechte betrokkenheid bij de klant.

Samen een betere klantenservice

Consumenten vinden Qurrent het meest klantvriendelijke bedrijf in de energiesector en Greenchoice mag de tweede prijs in ontvangst nemen. Als de twee best beoordeelde bedrijven uit de branche zijn we er met ons samengaan niet bepaald op achteruit gegaan. Samen de twee hoogste prijzen in de wacht slepen is een geweldige bevestiging van onze klanten. Een erkenning dat we met onze krachtenbundeling de klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Qurrent is Greenchoice geworden om samen de Nederlandse lokale energietransitie te versnellen. De schaalvergroting en efficiëntie die we hiermee bereikt hebben, zorgt voor extra slagkracht en bereik. Door de krachten met Qurrent te bundelen kunnen we nóg meer Nederlanders groene stroom leveren en helpen energie te besparen. Samen maken we Nederland steeds groener.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Telefoonopladers festivals nu op zonnestroom van Greenchoice

15 augustus 2014

Realisatie windpark De Veenwieken stap dichterbij

03 december 2018

Een boom(pje) opzetten met Greenchoice

11 november 2015
Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 6677 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg