Vooroplopers en aanpakkers gezocht

12 april 2019

Voor ideeën die in Nederland de overgang naar 100% groene energie versnellen, is er de Greenchoice Energieprijs. Groen is goed en écht groen al helemaal. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Nederland 100% draait op schone energie. Duurzaam dichtbij opgewekt uit zon, wind, water of biomassa.

Ook dit jaar zoeken we weer ideeën, startups, innovaties die écht bijdragen aan een duurzame wereld. Dus heb jij een fantastisch idee om de energietransitie te versnellen? Laat het ons weten via www.duurzamedinsdag.nl en maak kans op de Greenchoice Energieprijs. De winnaar krijgt een geldbedrag van € 1000,- en maakt kans om aan te schuiven bij een netwerkontbijt op de dag zelf met meerdere Tweede Kamerleden.

Geef jouw idee een podium in politiek Den Haag

Duurzame Dinsdag verzamelt inspirerende en innovatieve ideeën uit de samenleving op www.duurzamedinsdag.nl. Die ideeën worden op de eerste dinsdag van september aangeboden aan het kabinet. Op deze dag neemt de Staatssecretaris van I&W de koffer met ideeën in ontvangst. De overhandiging van de koffer staat symbool voor de verbinding tussen de duurzame samenleving en de politiek. De beste ideeën krijgen letterlijk een publiek en politiek podium. Eén van de prijzen die dit jaar wordt toegekend is de Greenchoice Energieprijs. Vorig jaar won Hero Balancer. Hero Balancer zorgt met behulp van algoritmes voor een optimale afstemming van de warmtevraag in een gebouw of appartementencomplex.

Duurzaam Greenchoice

Als duurzame energieleverancier levert Greenchoice groene stroom en bosgecompenseerd gas. Maar we gaan verder dan dat. We helpen iedereen graag groene keuzes te maken. Dat wil zeggen: bewust omgaan met energie, verspilling vermijden en zelf duurzame energie opwekken. Zo werken we met elkaar naar een duurzaam Nederland.

Meedoen kan tot 1 juni op www.duurzamedinsdag.nl.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Gr​eenchoice opnieuw hoofdsponsor van Evenement HIER opgewekt

16 oktober 2017

Steeds meer 'Routes du Soleil' in Randstad

30 augustus 2016

Greenchoice laat klanten Slim laden

24 oktober 2018
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5803 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg