Duurzaam aan top: drie awards op rij

Nieuwsbericht • 19 maart 2015

Wij zijn de afgelopen weken drie keer bekroond door anderen. Voor onder meer klantvriendelijkheid, de combinatie van prijs en kwaliteit én voor duurzaamheid. Daar zijn we blij mee en trots op. Want we werken er elke dag hard aan dat klanten tevreden over ons zijn, bij ons blijven en ons aanbevelen. Dat is belangrijk om steeds meer mensen in beweging te krijgen naar nóg meer duurzame energie.

Gaslicht Award Beste Energieleverancier 2015

De vergelijkingssite Gaslicht.com kijkt naar de mening van overstappers, eigen criteria én onafhankelijk onderzoek van de Vereniging Eigen Huis. Eigen criteria zijn prijs, facturering, overstapproces, webcare, klantenservice, contractvoorwaarden en duurzaamheid. Greenchoice scoort van alle leveranciers het beste totaalcijfer voor de Award 2015: een 8,2.

Pricewise Zilveren Energie Award 2014-2015

Pricewise beloont de energieleveranciers die het best scoren op een combinatie van prijs (1 miljoen vergelijkers) en kwaliteit (3000 respondenten). Greenchoice kreeg de Zilveren Energie Award en scoorde een fraaie 8 als totaalcijfer voor overstap, informatie, klantenservice, facturatie en prijs-kwaliteit.

GfK Energy Award 2014

In de GfK Energy Award 2014 scoort Greenchoice ook dit jaar weer een toppositie. Onderzoeksbureau GfK brengt elk jaar in kaart welke energieleverancier de hoogste klantwaardering krijgt van de eigen klanten. Greenchoice scoort al acht jaar achter elkaar een eerste of tweede plek. En we voeren de lijst aan als het gaat om milieuvriendelijkheid. Ook verbeterde onze score op ‘uitstraling van het bedrijf’. In totaal zijn er veertien energieleveranciers beoordeeld door circa 15.000 huishoudens.

Eigen klantonderzoek

Uit ons eigen jaarlijkse klantonderzoek blijkt ook dat onze klanten ons het meest waarderen en aanbevelen om onze duurzaamheid en klantgerichtheid. We worden door klanten goed beoordeeld op de aspecten ‘lokaal’ en zelf opwekken. Ook daar zijn we blij mee, want wij zijn ervan overtuigd dat dat dé pijlers zijn voor een snelle overgang naar steeds meer groene energie en dus een schonere wereld.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Opbrengst Greenchoice-complimentenactie naar BuurtBuik in Amsterdam

14 maart 2019

Warmetruientopdag

10 februari 2016

Nederland viert op 5 februari de tiende Warmetruiendag

26 januari 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4 6655 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg