Doe mee met de Greenchoice-energieprijs

Nieuwsbericht • 26 april 2016

Heeft u een bijzonder initiatief, de oplossing of een advies over hoe Nederlanders dichtbij huis écht baas worden over hun eigen energie? Dien dit voor 15 juni in bij de duurzame ideeënkoffer van Duurzame Dinsdag. Onze partner IVN geeft uw idee podium in politiek Den Haag. Ding daarbij mee naar de Greenchoice-energieprijs!

Wat is Duurzame Dinsdag?
Duurzame Dinsdag biedt goede duurzame ideeen een podium in politiek Den Haag. Het kabinet neemt elke eerste dinsdag van september een koffer vol duurzame initiatieven en ideeën in ontvangst. Van uitgewerkt businessplan tot een duurzaam idee in het eigen huishouden: de initiatieven in de koffer zijn ontzettend divers. De afzenders ook: ideeën komen onder andere van particulieren, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en start-ups. Samen laten we zien dat duurzaamheid leeft, in alle lagen van onze samenleving. Duurzame dinsdag verzamelt trouwens ideeën op alle thema’s: van voedsel, mobiliteit tot groen en energie. Onze directeur Evert den Boer zit in de jury.

Ook een duurzaam idee?
undefinedWij willen u en al onze klanten op een positieve manier helpen om het gedrag te veranderen en stimuleren om écht over te stappen op energie van de zon, de wind etc. Daarbij kan u groot dromen op wereldniveau, maar ook heel dichtbij in het eigen huishouden. Dus we zoeken ideeën, startups, innovaties die daar écht aan bijdragen. Een duurzame levensstijl is onderdeel van het bewust leven, maar energie moet de drager zijn. We ondersteunen oplossingen die een echt probleem willen oplossen en tegelijkertijd daar een vernieuwende creatieve invalshoek bij kiezen. Helpt uw creatieve idee om baas te worden over eigen energie? Doe dan mee met Duurzame Dinsdag en maak kans op de Greenchoice Energieprijs; €1000,- en ondersteuning van Greenchoice en al onze klanten (waar mogelijk) om jouw idee werkelijkheid te maken!

Doe mee op www.duurzamedinsdag.nl 

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Samen aandacht vragen voor het belang van de natuur

15 oktober 2019

Grootste coöperatieve energieproject van Nederland van start

27 maart 2019

Greenchoice neemt belang in DuurzaamInvesteren

08 mei 2018
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6628 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg