Opbrengst complimentenactie naar Rotterdamse Batavierenstraat

20 april 2021

Met overtuigende meerderheid kwam het zonnedak op de Batavierenstraat van de Rotterdamse coöperatie Blijstroom uit de bus als winnaar van de Complimentendag-actie onder medewerkers van Greenchoice. En terecht, want dit is een supertof, inclusief energieproject dat de coöperatie samen met Aktiegroep Het Oude Westen heeft ontwikkeld. Zij kregen een dik compliment en ontvingen de opbrengst uit de actie.

Iedereen kan meedoen
Op de Batavierenstraat 15 ligt sinds vorig jaar een nieuw zonnedak met 238 paneeldelen voor de buurt. Mooi aan dit initiatief is dat iedereen kan deelnemen in het project en kan profiteren van de voordelen van de (oude) Postcoderoosregeling, ongeacht hun financiële mogelijkheden. Zo hoeft niet iedereen vooraf in te leggen: de paneeldelen worden in die gevallen betaald uit de opbrengst van het dak.

Sneller kloppen
Daar gaat ons groene hart natuurlijk sneller van kloppen! Want wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen met de overstap naar lokale duurzame opwekking. Projecten voor iedere portemonnee, met of zonder eigen dak, daar maken wij ons hard voor. Een voorbeeld hiervan is onder meer de samenwerking met Delen Duurzame Energie, waarbij ook huurders mee kunnen profiteren van een gezamenlijk zonnedak.

Jaarlijks zamelen medewerkers van Greenchoice geld in voor een goed doel rondom Nationale Complimentendag. Dit jaar werd met een grote meerderheid gekozen voor het project op de Batavierenstraat. Blijstroom ontving daarmee een bedrag van €1.000.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Eerste postcoderoosproject met biogas

13 februari 2018

Marieke van den Hoek nieuwe commercieel directeur

13 maart 2018

Opbrengst Greenchoice-complimentenactie naar stadsboerderij Natuurtalent

20 april 2017
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4 6611 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg