Bewegen naar steeds meer groene energie

Nieuwsbericht • 09 maart 2015

Groene energie is de enige optie. We hebben de kennis én de kunde. Het is nu echt alleen nog maar een kwestie van doen. Met elkaar in beweging blijven. Eén van de manieren om meer groene energie op te wekken is het aangaan van sterke samenwerkingen. Wij zijn bijvoorbeeld al vanaf het begin partner in Meewind, die windparken op zee bouwen. Duizenden van onze klanten investeren in deze parken die groene stroom leveren.

Prachtige partnerprojecten voor steeds meer groen

Via een andere partner, de Windcentrale, zijn ruim 15.000 Greenchoice-klanten eigenaar van een eigen stukje windmolen en wekken gratis hun eigen stroom op. We voorzien ook alle snellaadstations van Fastned van groene stroom. En deze zomer openen we samen met partners het grootste publieke zonnepark van Nederland. Ook daar doen nu al honderden mensen spontaan mee. Omdat ze graag duurzaam bezig willen zijn en willen investeren in een schonere wereld.

Greenchoice katalysator

We werken zo als katalysator in de beweging naar duurzame energie. We bewijzen dat 100% groen echt kán, door de handen uit de mouwen te steken en concrete projecten neer te zetten. De gebundelde kracht van mensen is enorm. En doordachte plannen kunnen op onze steun rekenen. Naast initiatieven voor duurzame stroom geldt dat zeker ook voor besparen. Want de groenste energie is nog altijd de energie die je niet gebruikt.

Deel dit artikel:

Twitter Mail Facebook LinkedIn

Lees ook deze artikelen

Eerste WINDpostcoderoos: nieuw leven voor oude kleine windmolens

06 oktober 2016

Greenchoice uitgeroepen tot meest duurzame merk van Nederland!

07 april 2017

Naar nog meer schone Groengas-bussen in de stad

25 februari 2016
Logo Greenchoice Greenchoice
4,5 5
Greenchoice 4 5879 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg